Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím si rady s Minecraftem

Od: xaverista* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mi šel Minecraft normálně na Windows XP, ale ted když mám Windows 7 64bit tak mi Minecraft nejede píše mi to toto:

doplněno 27.04.12 12:13:

Pardon zjístil jsem, že mám 32bit windows 7. Mám Grafickou kartu NVIDIA GeForce 7300

Prosím Vás, zda by jste mi mohli poslat kontabilní s verzí jak Windows tak Grafické karty.Já už jsem si stahoval plno aktualizací, ale vše to bylo pouze na 64-bit Windows*ee**zed*

Nevím si rady s Minecraftem

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jestli sis WIN 7 instaloval sám nebo ti to někdo instaloval tak zapomněl na ovladače na grafickou kartu nebo nainstaloval špatné ovladače. Nainstaluj správné ovladače a pude ti to.

xaverista*
hodnocení

Pardon zjístil jsem, že mám 32bit windows 7. Mám Grafickou kartu NVIDIA GeForce 7300
Prosím Vás, zda by jste mi mohli poslat kontabilní s verzí jak Windows tak Grafické karty.Já už jsem si stahoval plno aktualizací, ale vše to bylo pouze na 64-bit Windows*zed*

vladim*
hodnocení

0x

píše ti to " Špatné video ovladače " Tak si s tím už něják poraď :))

hodnocení

0x

nvidia.com - download drivers - geforce drivers - manual driver search - geforce - geforce 7 series - windows 7 32-bit - english/US - start search - agree and download

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]