Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stažení videa

Od: stribrnak* odpovědí: 11 změna:

Všechny zdravím,nedaří se mi stáhnout video níže na odkazu v žádném programu,

zkoušel jsem real player,Jdownloader,Youtube downloader,

poradí mi někdo?předem děkuju

play.iprima.cz/...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

A dá se prohlédnout "on-line"? Nevím, jestli i teď, ale dřív se video vždy stahovalo do dočasného souboru na disk a odtud se teprve přehrávalo (navenek to ale vypadalo, jako on-line). Takže stačilo začít přehrávat, pak to třeba pozastavit, počkat si na dotažení celého videa (bylo signalizováno přibývající čárou), najít ten dočasný soubor a zkopírovat ho. Pak teprv se mohlo zavřít přehrávací okno, které zároveň dočasný soubor smazalo.

Ovšem tento postup fungoval v Linuxu. Windowsy možná ten dočasný soubor zamknou a nedovolí zkopírovat (ony jsou prostě pitomé).

Pokud vím tak ve windowsech se ten dočasný soubor "rozkrájí a poschovává" všude možně takže je prakticky nemožné ho najít a nějak zpracovat. Sám jsem to jednou zkoušel.

dedkoid*
hodnocení

0x

Já používám FlashGot, doplněk do Firefoxu. Ale jestli zvládne iprimu nevim. http://flashgot.net/

já mám ve firefoxu doplněk DownloadHelper

stribrnak*
hodnocení

já mám IE9,tak jestli to není tím,že mě to nejde,jinak videa co potřebuji stáhnu normálně,ale z primy bohužel

Proti gustu žádný dišputát, ale nechápu jak může někdo používat IE. Zkuste si nainstalovat firefox a do něj ten doplněk DownloadHelper

juldab*

Ja např používám 4 prohlížeče IE, operu chromium a firefox ( ten v několika verzích které můžu poštět souběžně) každej je totiž dobrej na něco jinýho.

Ted ale k dotazu zkoušel jsem downloadhelper pro firefox ten se nechytá potom podobnej dopněk pro chrome a taky nechytačka chytaj se dva samostatný programy ale z vlastní zkušenosti vím že to asi bude sekat. Omezil jsem rychlost ztahování na rychlost datovýho proudu a uvidíme. Pokud to projde tak ti bud pošlu ořez leteckou poštu nebo přesně popíšu postup. Stahuju to zatím v nejvyšší kvalitě a má to cca 400 M

doplněno 18.04.12 19:00:

Tak jeden způsob kterej se zdá vpohodě

Spustíš VLC do streamu dáš

rtmp://bcastnw.livebox.cz:80/iprima_token?auth=_any_|1334772430|d374180d763e7282a9b19f852c0c606b5c101e84/mp4:Prima-1204161422-17557_1000.mp4.

spustí se ti přehrávání ve VLC a nahrávacím tlačítkem dáš nahrát. Akorát nevím jestli token budme mít stejnej.

doplněno 18.04.12 20:26:

Takže je to jak jsem předpokládal pomocí rtpmdump (youyube downloader) se video stáhne ale má poloviční velikost pomocí libcurl se video stáhne v pohodě a pmocí VLC asi taky ( to jsem zkoušel jenom kousek)

doplněno 18.04.12 22:00:

To se dá sem

Stažení videa
stribrnak*
hodnocení

proč bych neměl používat IE9,nevidím v tom nic špatného.

Fatalwire píšeš,že nechápeš,jak ho může někdo používat,

no každý asi nejsme Fatalwir!

tomasek*
hodnocení

0x

Zkuste program Youtube downloader ( pepak.net/... Používám na pořady České televize a funguje. Třeba bude fungovat na Primu taky (ale nezkoušel jsem)...

doplněno 18.04.12 18:42:

Aha, tak koukám, že už jste program zkoušel... Na stránkách jsem četl, žena Primu by fungovat měl. Zkusím schválně doma.

doplněno 18.04.12 20:56:

Tak jsem zkoušel onen Youtube downloader a bez problémů stahuje...

Máte instalované aktuální "flash kodeky"(flash player, shockwave)?

juldab*

On stahuje ale během stahování se v něm mění velikost souboru a při přehrávání se seká. Zkoušeno na XP zkusím ještě W7 Z toho danýho umístění to ztáhne soubor cca 200M přitom originál má cca 400M

doplněno 18.04.12 23:46:

Tak jsem to zkusil s W7 a musí,říct že podstaně lépe. Stáhne to sice s příponou mp4 (i když to je flv) ale je to použitelný.Akorát se to musí demuxnout a převést na poctivej MP4

tomasek*

No nevím - občas mi přijde, že YTD stahuje podle nálady - někdy "v kompresi", někdy ne. Možná to záleží taky na daném serveru... Mě to video z iPrimy stahoval YTD na těch 400 MB (na XP).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]