Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HTML vs. XHTML

Od: venacz* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, přemíšlel jsem, že bych si zase oživil a doučil se programování webů. Má ještě cenu se učit HTML nebo raději XHTML?

doplněno 08.03.13 18:07:

oprava: přemýšlel :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xxxxxxxxx
hodnocení

0x

Největší prasečina, je když na web píše kdejaký packal. Začal bych se učit pravopis jazyka českého, pak bych řešil další

Autor: @venacz
Datum: 08.03.13 - 17:00
Předmět: RE (0x): HTML vs. XHTML

Zdravím, přemíšlel jsem, že bych si zase oživil a doučil se programování webů. Má ještě cenu se učit HTML nebo raději XHTML?

dzordz*
hodnocení

0x

XHTML (nejlépe strict) nebo HTML5.

iz*
hodnocení

0x

HTML5, CSS2 a CSS3 ale hlavně doučit pravopis.

Mají-li na weby chodit návštěvníci, je nutné jim nabídnout kvalitní obsah, který se jim bude i dobře číst. Texty s chybami se (alespoň mně) čtou špatně.

doplněno 08.03.13 21:59:

Poznámka: Weby se neprogramují [(x)HTML je značkovací, nikoliv programovací jazyk], nýbrž kódují nebo píší.

lolst

ale jo programují se :) - php, js,...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]