Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou mi vytvářet složky v PC

Od: cj odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mám problém a dost velký, v PC mi nějakou dobu nejdou vytvářet složky, dokumenty a a vůbec, nejde mi vytvořit vůbec nic. Rád bych dostal odpověď na email kajoslav@email.cz nebo na ICQ 461028324. Dík moc všem! XP SP3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

A původně to šlo?

Buďto je plný disk a nebo nemáš dostatečná práva...

cj
hodnocení

No takhle, šlo to vždy, najednou jednoho rána pustím PC a chci si vytvořit dokument a když jsem kliknul na pravé tlačítko, tak se mi to tam vůbec nezobrazilo...

hodnocení

0x

Na email ani ICQ ti nikdo odsud odovídat nebude. Když se snažíš něco vytvořit co to udělá? Hodí to nějakou chybu?

doplněno 17.04.12 23:29:

*odpovídat

dzordz*
hodnocení

0x

V neaktivovanejch vistách a win7 se nedá nic ukládat a zapisovat na disk, že by něco podobnýho? :) Nebo změny v existujících souborech ukládat můžete?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]