Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s obrázkem v pdf?

Od: mrnousek* odpovědí: 11 změna:

Ahoj.

V tiskárně Canon jsem si do PC naskenovala obrázek, ale uložil se ve formátu pdf. Chtěla jsem ho dát na blog, ale tam mi to napsalo tohle: Obrázek musí být jednoho z podporovaných typů (JPEG, GIF, PNG).

Mám to normálně upravit v tom názvu (obrázek.pdf na obrázek.jpeg)? Nebo co s tím?

Díky za odpovědi. *slunce*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

proč rovnou neskenujete do JPG formátu?

Ano, to vidím jako nejsnadnější a hlavně nejjednodušší řešení.

mrnousek*
hodnocení

Nevím, jak se to dá udělat a myslím, že to na mojí tiskárně ani nejde... :(

Dost bych se divil kdyby to nešlo. Jakou přesně tiskárnu máš?

dzordz*

Skener a fax ve win7 to tak umí. Ten skenovací program v xp taky.

buss

Tiskárna co neskenuje do grafiky? To by musel být speciáál. Moje zase neumí pdf, jen obrázky od jpg až po ...

juldab*

Scaner to nacanuje do bitmapy ten se z 99% převede na jpg a to se zabalí do pdf. Z toho důvodu nic jednoduššího než požít program pdf image extractor třeba tady a-pdf.com/... a tím vyextrahovat jpg v původní kvalitě bez ztraty kytičky. Samozřejmě to jde plnou verzí Acrobatu ale ta stoji docela dost peněz.

bena*
hodnocení

0x

Navrhuju použít tento převodník: http://pdf2jpg.net/ , kterým převedete PDF na JPEG. Pak to můžete vložit na blog.

mrnousek*
16.04.12 21:04
hodnocení

Děkuji!

hansmen*
hodnocení

0x

Zkus si vygooglit co s tím;) Usnadním ti jeden krok: Zkus se podívat po nějakém PDF to JPG CONVERToru;)

hodnocení

0x

Ještě je tu možnost udělat snapshot obrazovky, ovšem možná se tím ztratí kvalita. Ale na blog by to až tak nevadilo.

Nástroj na snapshot obsahují přímo programy na zobrazení pdf. Například můj foxit reader mám nastaven tak, že má foťáček přímo v panelu nástrojů. Adobe akrobat (můj) ho tam neměl, dá se tam zobrazit ale v každém případě je v menu úpravy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]