Nejste přihlášen/a.
Ahojky všem, nemohl by mi někdo poradit, nejdou mi přehrávat žádná videa, jen po stažení do počítače. Známý mi nainstaloval Linux a já si nevím rady. Když najedu na youtube tak se mi video vůbec nespustí. Proč?
Lepší by bylo napsat přímo konkrétní distribuci (Ubuntu nebo jeho deriváty /Xubuntu, Lubuntu, Kubuntu,.../ SuSe, Debian, Mandriva, apod.) a jaký prohlížeč (Opera, firefox nebo jeho deriváty /Icewheasel, Flock, apod./ nebo Chomium, apod.)
Obecně. S firefoxem problém není, stačí si stáhnout pomocí nějakého správce balíků /Synaptic, v Ubuntu třeba i Centrum Softwaru por Ubuntu/ buď přímo originál Flash Player nebo alternativu Gnash. V případě Opery je to také jednoduché, stačí si stáhnout z oficiálních stránek Flash Player v archivu tar.gz a ten rozbalit do domovského adresáře/.opera a tam vytvořit novou složku plugins, kam se to rozbalí. U chromia si nevzpomenu jak jsem to tenkrát dělal...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.