Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Červené rty na ČB FOTCE

Od: nellinka77 odpovědí: 2 změna:

AHOJ..PORADTE MI NĚKDO PROSÍM JAKÝ PROGRAM SI MÁM STÁHNOUT ABYCH SI MOHLA UPRAVIT ČERNOBÍLÉ FOTKY TAK,ŽE BUDE OBLIČEJ ČERNOBÍLÝ ALE RTY TŘEBA RUDĚ ČERVENÉ! MOOOOOOOOC DĚKUJU ZA KAŽDOU ODPOVĚD..JINAK PC MAM LENOVO z575 A WIN7...JESTLI TO MÁ NA NĚCO VLIV..HI HI

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Třeba GIMP nebo PhotoFiltre, ale chce to alespoň základy umět. Jen tak narychlo, např. polygonem označíte rty, kliknete na Filtry - barevná rovnováha a můžete si pohrávat s barvou, nebo filtry - barvy - obarvit... :) (návod pro českou verzi Photofiltre - instalace zde mikihans.ic.cz/...

nellinka77
hodnocení

mikihans...nejsem úplně blond..*placni*.jen mi nejde photoshop tak hledám jiný program...ale děkuju mooooooooc za radu a přeji krásný zbytek pondělí *pusa*..Nell

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]