Nejste přihlášen/a.
Neví,prosím,někdo,proč,když si nainstaluji editor Gimp,tak mi v jakékoliv verzi chybí ten pravý panel vrstev,kanálů? mám prostředek,mám levý panel nástrojů,ale ten pravý prostě chybí.
musíte vypínat křížkem,,,ale jinak klikněte nahoře na okno a pravá str. se ztratí.
doplněno 16.04.12 14:08:ještě jednou ,,vypněte jak píši křížkem a jak se vám str.neobjeví tak kliknout na okno v liště. a tam je výběr možností a strana naskočí.
doplněno 16.04.12 14:17:jsou to brstvy ,nebo kanály ,,teď nevím který ,ale nic se nestane ,když kliknete opačně. Nesmíte po ukončení klikat na levý nebo pravou str. ale vždy na křížek. Jinak se vá to tak vždy udělá,,vy jste si ho vypnul jako já.Také se mi to stalo
Když to omylem zavřete, tak windows -> recently closed docks a obnoví se tak, jak bylo. Jinak windows -> dockable dialogs, ale budete si to muset poskládat znovu tak, jak jste to měla.
Bohužel to maj navržený tak, že se to nedá napevno zadokovat do okna s obrázkem, jako v jinejch programech..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.