Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypnutí touchpadu

Od: jana55* odpovědí: 8 změna:

Dobry večer, potřebovala bych poradit jak vypnout na notebooku asus A53B touchpad. Předem dekuji za rady. ( zkoušela jsem to přes FN+F9 jak jsem se nekde dočetla , ale bohuzel nejde to , pak jsem mela i vpravo dole na liště přímo ikonku na touchpad, alz ta mi nejak zahadne zmizela. )

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

touchpad.cz/...

Tohle nepomůže?Mě se vypne i sám po připojení myši...

jana55*
hodnocení

Právě , že to vubec nejde vypnout, hrozne mi to vadí při psaní , protože když začnu psát tak po chvili zjistim , že píšu nekde uprostřed věty... ( pokažde si nechtěně asi zavadim o touchpad a ono se mi to přesune někam jinam).

jakubjj
hodnocení

0x

Zdravím podobným problémom som sa zaoberal aj ja sám. Avšak verziu A53B som nenasiel možno máte inú na tomto linku sú verzie asusov
support.asus.com/...
vyberiete si model kliknete na možnosť download tam vyberiete Váš operačný systém po chvílke sa Vám načíta ponuka ovládačov
mal by tam byť aj touchpad vyberiete si a naistalujete si ho a mali by ste si cez ten ovládač dokázať vypnúť touchpad.
Aspoň ja som to týmto spôsobom dokázal ;)

jana55*
hodnocení

Dekuji za radu , ale bohužel mi ani tohle nejak nejde..

laso

Zkuste : ovládací panely - myš - nastavení zařízení - pak můžete aktivovat neb deaktivovat dle libosti. Také se samo vypne při připojení ext. myši.

jana55*
hodnocení

No právěže to jsem udelal...chvili mi to zustalo vypnute,ale kdyz jsem počitač vypnula a na druhy den zase zapnula tak už to nešlo ani vypnout.. Nechapu to ... Jinak mam připojenou ext. myš, ale nevyplo se mi to . Ovladač už jsem si taky nainstalovala. Dříve jsem mela ikonku dole v liště, ale ted tam nikde neni ...

majsterjoe*
hodnocení

0x

Zdravím, a nemáte tam takovéhle tlačítka?

img.presence-pc.com/...

Jinak si stahnete z novu z Asusu ovladač pro touchpad a po znovuinstalaci by se mel zobrazit i v pravo u hodin.

jana55*
hodnocení

Bohužel taková tlačitka tam nemam, ovladač mam už také, chvíli mi šel , ale po vypnutí a znovu zapnutí už to zase nešlo ... ( touchpad zase fungoval ) Tak ja už tedy nevím jak to udělat. :(

doplněno 17.04.12 22:07:

Jinak u hodin ho mam , ael kdyz chci dat vypnuti , tak to nejde, protože to nejde označit.. je to jakoby světle šedé... Předtím se to označit dalo ,ale ted už zase ne ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]