Nejste přihlášen/a.
Dobry večer, potřebovala bych poradit jak vypnout na notebooku asus A53B touchpad. Předem dekuji za rady. ( zkoušela jsem to přes FN+F9 jak jsem se nekde dočetla , ale bohuzel nejde to , pak jsem mela i vpravo dole na liště přímo ikonku na touchpad, alz ta mi nejak zahadne zmizela. )
Zdravím podobným problémom som sa zaoberal aj ja sám. Avšak verziu A53B som nenasiel možno máte inú na tomto linku sú verzie asusov
support.asus.com/...
vyberiete si model kliknete na možnosť download tam vyberiete Váš operačný systém po chvílke sa Vám načíta ponuka ovládačov
mal by tam byť aj touchpad vyberiete si a naistalujete si ho a mali by ste si cez ten ovládač dokázať vypnúť touchpad.
Aspoň ja som to týmto spôsobom dokázal
Zkuste : ovládací panely - myš - nastavení zařízení - pak můžete aktivovat neb deaktivovat dle libosti. Také se samo vypne při připojení ext. myši.
No právěže to jsem udelal...chvili mi to zustalo vypnute,ale kdyz jsem počitač vypnula a na druhy den zase zapnula tak už to nešlo ani vypnout.. Nechapu to ... Jinak mam připojenou ext. myš, ale nevyplo se mi to . Ovladač už jsem si taky nainstalovala. Dříve jsem mela ikonku dole v liště, ale ted tam nikde neni ...
Zdravím, a nemáte tam takovéhle tlačítka?
Jinak si stahnete z novu z Asusu ovladač pro touchpad a po znovuinstalaci by se mel zobrazit i v pravo u hodin.
Bohužel taková tlačitka tam nemam, ovladač mam už také, chvíli mi šel , ale po vypnutí a znovu zapnutí už to zase nešlo ... ( touchpad zase fungoval ) Tak ja už tedy nevím jak to udělat.
Jinak u hodin ho mam , ael kdyz chci dat vypnuti , tak to nejde, protože to nejde označit.. je to jakoby světle šedé... Předtím se to označit dalo ,ale ted už zase ne ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.