Můj problém spočívá v tom, že soubory pdf mohu otevřít pouze z otevřeného programu Adobe Reader ( mám . Pokud je chci otevřít přímo z Průzkumníka, nabídne se mi nabídka programů a při zvolení Adobe Reader upozornění že soubor není platná aplikace Win32. Neví jak by se tomu dalo pomoci. Děkujji za odpověď.
Bohužel chování je stejné jak jsem již výše ovedl, odpoví upozorněním že soubor není platná aplikace Win32. Samozřejmě je problém řešitelný jak jsem již napsal - otevřením programu Adobe Readr a vyhledání souboru a potom to pracuje bezvadně, ale stále mně to nedá, myslím že nějaké řešení existuje. Díky za Váš příspěvek.
al bunda*
Co aktualizovat Adobe Reader?
vitek*
Mám Adobe Reader 8, stáhl jsem si ho znovu též aktualizoval ale nic se nemění. Ják jsem již napsal problém řeším otevíráním z prostředí programu. Velmi děkuji za Váši ochotu a přeji Vám pěkný den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.