Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká grafika k základovce?

Od: trrooo odpovědí: 12 změna:

ahoj, chtěl bych se zeptat jakou grafickou kartu dát na tuhle desku: asus P4R800-VM, zdroj 400w a procesor intel celeron 2,53ghz. Mám už asi 5 let starý PC ale ještě bych z něj chtěl něco dostat... Předem dík

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Deska bude mnohem starší než 5 let. Má ještě konektor AGP, pro který se už dnes karty nevyrábí.

Ovšem např. na aukru se dají pořád dobře sehnat, jen neočekávejte žádný zázračný výkon.

Tahle vypadá docela dobře: pocitace.aukro.cz/...

Do tohoto PC už se nevyplatí investovat, něco podobného jsem začal vozit do sběrného dvora.

Pokud máte zájem, můžu se podívat do skladu, viděl jsem tam herní AGP grafiku a nádavkem můžu přidat Celeron 2.8 :)

jahhaia
hodnocení

O to bych zájem měl, za kolik? :) jinak AGP grafiky sem videl i na alze, ale měli jen 2... jinak ta herní grafika, samozřejmě že neočekávám, že z toho kompu udělám super herní mašinu... jen bych si chtěl zahrát nějaké slabší hry bez lagů

kangaroo*
hodnocení

2x

Mam pocit, že nějaká GK nVidia 8600 XXX verze bylo to nejvýkonější pro tehdejší sestavy (aspoň v té době tuto kartu srovnávaly s ostatníma grafiky) . Dneska bude stát pár stovek.

bhboio
hodnocení

mě zaujala ta hd4650, co se na ní dá rozjet za hry? zvládne to aspoň battlefield 2?

Myslím, že je to ta samá, co se mi tam válí. V pondělí se po ní můžu podívat.

uohuo
hodnocení

rozhodně se podívejte, a za kolik?

Napíšu zítra, až co tam opravdu najdu, ale určitě levně :)

ihziguz
17.02.13 22:15
hodnocení

Tak jo *palec*

Radeon 1650 PRO

czc.cz/...

Popravdě lepší karta Vám výkon asi nepřidá, měl jsem jí v PC s AMD 2.5Ghz,1 GB RAM a brzdil mě zbytek sestavy.

Cena 300,-

Procesor 2.8 je do novějšího slotu 775, ale můžu místo něj přihodit dvě RAMKY 256MB, tedy pokud máte ještě místo na desce :)

doplněno 18.02.13 11:09:

Porušuju pravidla poradny *zed*

sbazar.cz/...

iubhi
hodnocení

Tak dobře, to beru. Ty ramky nepotřebuju, ale ten procesor by se hodil. Jenom sem se chtěl zeptat: 1. ten procesor je v ceně? A půjde mi na desku? 2. jak by probíhal obchod? Já sem totiž z Valmezu

Prosím kontaktovat přes inzerát. Tohle je poradna, ne bazar *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]