Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr herní myši

Od: kocour17* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den chtěl bych poradit jakou myš si pořídit podle vašich zkušeností :)

popřípadě jakou značku . Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

Razer Copperhead byla perfektní, dneska bych nejspíš přemejšlel o Lachesis, přecejen technologie o pět let dál.. ale ještě jsem ji pořádně v ruce neměl, sice je rozměrově víceméně stejná, ale tvarem by se možná musela držet pořád trochu vejš, u copperhead to bylo jedno.

kocour17*
hodnocení

alza.cz/... a co tato? :)

dzordz*

No je to na vás.. jak píše Kcharl, nejlepší vzít do ruky a vyzkoušet. Jako s oblečením :)

Třeba já bych si nesymetrickou myš nekoupil.

b3art*
hodnocení

0x

Ahoj,

ono záleží taky v jaké cenové kategorii... Já měl dřív LOGITECH MX1000 Laser ... ale v té době mě stála 1700.

Teď mám Genius Navigator 335... ale to je hodně o zvyku...

Logitech ani Genius není špatný dle mého názoru jako značka.

kcharl*
hodnocení

0x

Podle mne za rozumnou cenu byly herni mysi od A4Tech. Pokud ale na cene nezalezi tak vyssi rady od Logitechu a nebo Razer.Dulezite je ty drazsi si osahat jak sedi v ruce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]