Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uživatelské účty, úvodní obrazovka

Od: jaromir83* odpovědí: 6 změna:
Zdravím, rád bych se zbavil úvodní obrazovky při startu WinXP. Mám na PC jen jeden uživatelský účet, a přesto si "z něj musím při startu vybrat" (kliknout na jeho název) v Úvodní obrazovce, než se zobrazí plocha a spustí se Wokna. V Ovládací panely, Uživatelské účty jsem našel jen možnost, která je ještě horší než, dá se Úvodní obrazovka nějak vypnout aby se při startu počítače rovnou spustily WinXP? Dík

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tohle se mi taky hodilo, tak jsem to nakonec našel sám:
microsoft.com/...
jaromir83*
hodnocení

pěkný dík. škoda že nevim heslo k tomu účtu, žádný při startu nezadávám. vytvářel jsem ho tak před rokem, radši se v tom nebudu hrabat aby mi vůbešc šel spustit komp. dík
Když není žádné heslo, potvrdíš jenom OK a je to hotové.
Přesně tak. Obecně prázdná hesla nemam rád (sítě...)takže heslo by šlo změnit přes ctrl+alt+del a tam je změnit heslo to jen tak na okraj
jaromir83*
hodnocení

ctrl+alt+del? ve Správci úloh?
Tam neni jen správce úloh...ale já teď nejsem v xp tak ti neřeknu přesně cestu, další možností je v ovládacích panelech v uživatelských účtech, nebo ve start/spustit/control userpasswords2 to je stejné místo jako nastavuješ autopřihlášení. Jak vidíš možností je spousty,ale pokud nemáš heslo a nechceš to řešit tak prostě vyber uživatele, odškrtni podmínku aby ses musel přihlašovat a nezadávej heslo a pujde to...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]