Zdravím, rád bych se zbavil úvodní obrazovky při startu WinXP. Mám na PC jen jeden uživatelský účet, a přesto si "z něj musím při startu vybrat" (kliknout na jeho název) v Úvodní obrazovce, než se zobrazí plocha a spustí se Wokna. V Ovládací panely, Uživatelské účty jsem našel jen možnost, která je ještě horší než, dá se Úvodní obrazovka nějak vypnout aby se při startu počítače rovnou spustily WinXP? Dík
Tohle se mi taky hodilo, tak jsem to nakonec našel sám: microsoft.com/...
jaromir83*
pěkný dík. škoda že nevim heslo k tomu účtu, žádný při startu nezadávám. vytvářel jsem ho tak před rokem, radši se v tom nebudu hrabat aby mi vůbešc šel spustit komp. dík
Tam neni jen správce úloh...ale já teď nejsem v xp tak ti neřeknu přesně cestu, další možností je v ovládacích panelech v uživatelských účtech, nebo ve start/spustit/control userpasswords2 to je stejné místo jako nastavuješ autopřihlášení. Jak vidíš možností je spousty,ale pokud nemáš heslo a nechceš to řešit tak prostě vyber uživatele, odškrtni podmínku aby ses musel přihlašovat a nezadávej heslo a pujde to...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.