Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou RAMku koupit?

Od: fery91* odpovědí: 10 změna:

Zdravim, potrebuji si zvysit RAMku. Jen nevim, jaka by byla idelani, aby byl pc vykonejsi.

Zakladni desku mam: Asus P5GC-MX/1333 - Intel 945GC ( czc.cz/...

Grafickou kartu: Asus EN210 SILENT/DI/512MD3(LP), PCI-E ( czc.cz/...

Typ CPU Intel Pentium 4 520, 2800 MHz (14 x 200)

RAM mam: 504MB

Dekuji moc za odpoved.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

senator*
hodnocení

2x

čau, nejdřív koukni jestli máš v PC slot pro další - a pak kdyžtak kup tu samou jako máš teď nejlépe spolu spolupracují stejné se stejnou frekvencí, pokud ti bude tedy další 512 stačit ;)

fery91*
hodnocení

jojo, slot mam volny:)...a mohl bys mi prosim nejakou doporucit z www.alfacomp.cz?

diky ti:)

senator*

jak už jsem psal - kup tu stejnou co máš tam teďka, protože nejlíp spolu spolupracujou, jestli teda nechceš tak kup od jiný značky, ale se stejnou frekvencí, dobrý značky jsou a-data a kingston podle mě

fery91*
hodnocení

Takze kdybych tu starou vytahl...mel bych volne 2 sloty...takze by mi tam normalne sli tyhle, kdybych je koupil 2x? alfacomp.cz/...

Jak sem tak koukal, pasovat na zakladni desku by to melo, vid?

senator*

jojo ty by měly funkovat, pokud máš teďka taky DDR2 sloty - jsou jiné než DDR1 (porovnáš ramky s tou svojí starou) a pokud má tvoje základovka na 800Mhz - jakou přesně máš teďka tu ramku jestli je taky DDR2 800Mhz tak se nemusíš bát a koupit tyhle dvě

sinner

Zdravím jen pro doplnění pokud je to tato zakl deska asus.com/... tak podporuje DDr2 667/553 Mhz tudíž s těmy,, 800"asi bude problem .Vlastně ani nemají seznam podporovaných RAM . Ted vam jedou na jaké frek.? Já bych raději koupil tyto alfacomp.cz/...

fery91*
hodnocení

Aha aha :( zjistim to v AIDA64, ze?

fery91*
hodnocení

Myslite, ze to bude smejd, kdybych koupil 2x? (512 MB DDR2 533 MHz)

pocitace.aukro.cz/...

sinner

Tak to bych neriskoval...myslím že problémy s tím že nebudou fungovat budou větší než když koupíte nové ...bylo by stejně lepší koupit dvě 1GB... czc.cz/...

fery91*
hodnocení

Mate pravdu ;) koupim ty, co jste mi poslal ;)...na vykonu to poznam, ze? Protoze tam mam jen 2x 256mb...jak sem koukal, muzu tam mit max4gb

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]