Nejste přihlášen/a.
Zdravim, potrebuji si zvysit RAMku. Jen nevim, jaka by byla idelani, aby byl pc vykonejsi.
Zakladni desku mam: Asus P5GC-MX/1333 - Intel 945GC ( czc.cz/...
Grafickou kartu: Asus EN210 SILENT/DI/512MD3(LP), PCI-E ( czc.cz/...
Typ CPU Intel Pentium 4 520, 2800 MHz (14 x 200)
RAM mam: 504MB
Dekuji moc za odpoved.
čau, nejdřív koukni jestli máš v PC slot pro další - a pak kdyžtak kup tu samou jako máš teď nejlépe spolu spolupracují stejné se stejnou frekvencí, pokud ti bude tedy další 512 stačit
jak už jsem psal - kup tu stejnou co máš tam teďka, protože nejlíp spolu spolupracujou, jestli teda nechceš tak kup od jiný značky, ale se stejnou frekvencí, dobrý značky jsou a-data a kingston podle mě
Takze kdybych tu starou vytahl...mel bych volne 2 sloty...takze by mi tam normalne sli tyhle, kdybych je koupil 2x? alfacomp.cz/...
Jak sem tak koukal, pasovat na zakladni desku by to melo, vid?
jojo ty by měly funkovat, pokud máš teďka taky DDR2 sloty - jsou jiné než DDR1 (porovnáš ramky s tou svojí starou) a pokud má tvoje základovka na 800Mhz - jakou přesně máš teďka tu ramku jestli je taky DDR2 800Mhz tak se nemusíš bát a koupit tyhle dvě
Zdravím jen pro doplnění pokud je to tato zakl deska asus.com/... tak podporuje DDr2 667/553 Mhz tudíž s těmy,, 800"asi bude problem .Vlastně ani nemají seznam podporovaných RAM . Ted vam jedou na jaké frek.? Já bych raději koupil tyto alfacomp.cz/...
Tak to bych neriskoval...myslím že problémy s tím že nebudou fungovat budou větší než když koupíte nové ...bylo by stejně lepší koupit dvě 1GB... czc.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.