Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké PFC je lepší

Od: mates8* odpovědí: 2 změna:

Je dobré mít v pc zdroj s aktivním, nebo pasivním PFC? O aktivním jsem se na internetu dočetl, jenom to, že je to dobré akorát tak na rušení el. sítě a zátěž pro jističe a že mezi tím, jaké má zdroj PFC není žádný znatelný rozdíl. Nejradši bych bral pro moje pc tento zdroj s pasivním PFC alza.cz/... i když hodně lidí doporučuje jenom aktivní PFC. Prosím poraďte jaké to pfc a jaké to má výhody a nevýhody*afro**cert*a napište jestli byste mi doporučili tento zdroj.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Mezi tím, jaké má zdroj PFC opravdu není znatelný rozdíl...

:)

Nejjednodušší rozhodovací hledisko (a nikoli univerzálně přesné) je, zda používáš UPS... Pokud ano, je aktivní lepší... Pokud ne, pak pasivní...

BTW - výborný článek je na svethardware.cz/...

Na PFC bacha, některé ups ho moc rády pro změnu nemají, přesněji některé zdroje s PFC nemají rády některé UPS

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]