Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji vytvoiřit doma domáci wi-fi síť, mám internet od O2 (ADSL) , potřebuji poradit, jaký wifi router by byl nejlepší (značka, typ)?
D-Link, Huawei, ...?
Cca - jaký má být dosah? - vzdálenost, zdi (překážky)... A - jakou máš cenovou představu?
doplněno 31.01.13 23:00: Aha - já myslel - nevím proč, že jde o nějaký větší dům...
Na 3+1 stačí úplně jakýkoli, mám třeba dobrou zkušenost s tímto - mironet.cz/... ale opravdu vyhoví každý router s externí anténou, i hluboko pod oněch 1.000,- Kč...
doplněno 31.01.13 23:02:Odkaz není funkční - jedná se o tento - CQpoint CQ-605 ...
Co se týče Huawei, tak určitě dokážou poradit na jejich oficiálních FB stránkách pro ČR - facebook.com/... Zkus to, když si nebudeš vědět rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.