Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program Průzkumník přestal pracovat

Od: marty* odpovědí: 10 změna:

Odinstalovával jsem nepotřebné programy,hry apod z ntb. Od té doby když kliknu na Tento počítač, Dokumenty a ostatní složky tak naskočí hláška Program Průzkumník přestal pracovat pak zmizí všechny ikony a lišta a po 5-10 sekundách naskočí zpátky. Nevím co s tím mám dělat. Zkoušel jsem viry,malwary,spyware ale nic to nenašlo. Když dám obnovení tak vše funguje v pohodě. Je to nějaké prkotina která se dá snadno vyřešit nebo mám přeinstalovat Windows. Četl jsem že to může být chyba v instalaci, ale já ntb koupil už s os nainstalovaným.
PS: Bratr má dvd s windows 7 přes který instaloval win do svého ntb. Můžu stejné dvd použít já?Nemůžu si spomenout jestli se tam dává ser. číslo. Mám ho na té nálepce takže by to šlo nebo ne? V tomto se moc nevyznám proto se raději ptám než bych to nějak pokazill. Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Musíš mít stejnou edici win 7 jak na licenčním štítku tak i na DVD. (třeba Home premium) Pak není problém to nainstalovat.

hodnocení

0x

Tohle bych viděl na jasný případ pro Obnovení systému.

Start do vyhledávání napsat Obnovení (Obnovení systému mi to našlo hned první položku)

A vrátit se do dne než se chyby objevila. Navíc při vybírání konkrétního data vám Win ukážou ovlivněné programy. Volba je pravo dole.

marty*
hodnocení

Zapomněl jsem napsat že to jsem zkoušel. Jdou jen některé body a tam to dělá to stejné. A když chci dřívější tak se spustí ale kousne se. Nechal jsem to celou noc ale nic se neděle tak sem to natvrdo vypnul. Pak se ntb vrátil do původního stavu.

Neuražte se, ale jsou tu i naprostí laici ... zobrazil jste si všechny body obnovení? Mě se v základu ukazují jen tři. Pro další musím vlevo dole kliknout na "Zobrazit další body obnovení"

marty*
hodnocení

Jo mám jich asi 20 ale fungují jenom 3 a v těch je to stejné jako před obnovením. U těch zbylých se to prostě kousne. Jelo to celou noc a nic

hodnocení

0x

Tak zkuste tenhle návod:

V ovladacích panelech-možnosti složky-zobrazení-označit políčko "Vždy zobrazit ikony,nikdy ne miniatury."

Jen nevím, jestli vám to pak nebude vadit v jiné práci.

doplněno 14.04.12 15:19:

Kdyby nešlo proklikat celý postup klasicky přes okna, tak do vyhledávacího políčka ve Startu zadat Možnosti složky

marty*
hodnocení

Bohužel nepomohlo :(

Tady answers.microsoft.com/... je několik možností řešeni přímo od Microsoftu.

A nebo něco rychlejšího z netu: Tak už zaručená a ověřená rada pro pár lidi. já osobně mám notebook Asus a pomohlo mě odinstalovat asus web storage. Proste v nouzovym rezimu nebo nejak se dostal do instalací a odinstalovat tento program.

marty*
hodnocení

Mám taky ntb Asus tak to zkusím odinstalovat. Rady od miscrosoftu nepomohli. Díky za snahu

marty*
hodnocení

Tak odinstalace web storage pomohla! Tohle by mě fakt nenapdlo odinstalovat. MOC DĚKUJU! *palec*;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]