Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Shader model 2.0 - co s tím?

Od: martas01 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám notebook s grafikou Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family a nainstaloval jsem si jednu hru ale píše mi to ať si stáhnu nové ovladače kvůli Shader model 2.0 jenže zaboha je nemůžu najít :( nejsem angličtinář takže si toho moc nepřeložim :( pomozte někdo prosím...PS: mám WIN Vista 32Bit

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
Jakou verzi ovladace mas? Tady je nejnovejsi (15.12.4.1666) z kvetna 2009 (03/05/2009). Intel uz pro Visty ovladace neaktualizuje.
luke237
Zku se take podivat na stranky sveho vyrobce notebooku, jestli tam nemaji neco novejsiho.
martas01
hodnocení

mockrát děkuju, už to jede *ua*

luke237
To jsem rad, ze ti odkaz pomohl. *palec*

praivo*
hodnocení

0x

Co je to za hru? Mobile 965 Express totiž vlastně není ani samotná grafická karta, je to jen grafické jádro v procesoru - a už vůbec to není na nějaké hry, i prastarý Radeon 9600 má více než dvojnásobný výkon (vyzkoušeno).

Ovladač stahuj zde.

doplněno 08.03.13 18:14:

Pardon, přehlédl jsem už existující odkaz na ovladač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]