Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to catch?

Od: sinys* odpovědí: 9 změna:

našel jsem něco na wiki ale tam je to složitě napsáný, uměl by mi to někdo vysvětlit tak nějak "po lopatě"?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Catch je anglické sloveso, v překladu chytit, lapit. Nebo podstatné jméno - úlovek

charlies*
hodnocení

0x

Musíš napsat v jaké souvislosti...

juldab*
Catch-as-Catch-Can neboli wrestling. Pseudosportovní show

hodnocení

0x

Tak samotné catch jsme na wiki nenašel. Jedině v názvech písní, filmů ... Případně v souvislosti s JAVOU.

Nemyslíte náhodou cache?

cs.wikipedia.org/...

1jara*
hodnocení

0x

Chyť, jak můžeš, zápas ve volném stylu, wrestling ...zápas dvou soupeřů, při kterém je dovoleno vše.

sinys*
hodnocení

nic proti, ale je to v sekci počítače/ procesory

charlies*

Stejně by jsi mohl napsat, kde jsi to viděl a v jaké souvislosti. Catch a procesory mě nic nenapdá, ale třeba je někdo moudřejší...

doplněno 13.04.12 20:45:

Zajímavé, já to na hlavní stránce vidím v sekci "OS - windows, linux..." I když fyzicky je to v sekci "Procesory"

Něco proti, ale asi myslíš cache. A ta je na WIKI pro laika popsána docela podboně cs.wikipedia.org/...

dzordz*
hodnocení

0x

Nebo taky háček, jakože zádrhel/nezmíněná skutečnost ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]