Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VLC plyer - spoštění spořiče

Od: fatalwir® odpovědí: 9 změna:

Zdravím. Dnes ve škole jsem pustil film ve VLC playeru (neříkejte mi ať používám něco jinýho) a nějakej imbecil se v tom hrabal a každou minutu se při přehrávání spouštěl spořič. Tak jsem narychlo nastavil aby se spořič spouštěl za 30 min. Pak o přestávce jsem v nastavení hledal kde se dá nastavit, aby se ten spořič při přehrávání nespouštěl, jenže jsem to nenašel. Neví někdo kdepak se to schovává?

doplněno 13.04.12 14:44:

Jajk chybičky se do nadpisu vloudily
*player
*spouštění

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nástroje - nastavení - vlevo dole si přepni Zobrazit nastavení na vše v menu najdi položku Video a vpravo pak zaškrtni Zablokovat šetřič obrazovky.

VLC plyer - spoštění spořiče
hodnocení

Jo a prosil bych to v Aj ve škole máme nastavení v Aj (nevím proč ale Čj se mi tam instalovat nechce)

A to je takový zásadní problém si to podle obrázku najít? *ee*

Ctrl+P - dole All - vlevo v menu video - vpravo Disable screensaver

Jinak ten jazyk nemusíš instalovat: Ctrl+P - první volba Language - Menus language - a z nabídky vybrat češtinu, případně pokud tam není, tak první volba je Auto a jazyk se nastaví podle operačního systému. Ten předpokládám máte v češtině.

hodnocení

Je tam nastaveno česky a stejně je to anglicky :D

Tak zkus ten vůz ... tedaaaa ... Auto*smich*

hodnocení

Tak bud sem blbej já nebo ty. Protože to nechápu. Ale určitě já.

Můj příspěvek z 22:12h. poslední řádek.

doplněno 14.04.12 00:39:

JoJo. Běž, Forreste, utíkej!

hodnocení

Už mi to pomalu ale jistě začíná docházet. Auto zkusím ve středu. To budem ve sledování filmu pokračovat. Forrest Gump je holt dlouhej film ale mě to ani nevadí už na něj budem koukat 4. hodinu češtiny v kuse :D

doplněno 13.04.12 23:58:

Ale i tak je to jeden z nejlepších filmů

ladinpraha*
hodnocení

0x

Neví. Vypni si ho ve Windows.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]