Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Dnes ve škole jsem pustil film ve VLC playeru (neříkejte mi ať používám něco jinýho) a nějakej imbecil se v tom hrabal a každou minutu se při přehrávání spouštěl spořič. Tak jsem narychlo nastavil aby se spořič spouštěl za 30 min. Pak o přestávce jsem v nastavení hledal kde se dá nastavit, aby se ten spořič při přehrávání nespouštěl, jenže jsem to nenašel. Neví někdo kdepak se to schovává?
doplněno 13.04.12 14:44: Jajk chybičky se do nadpisu vloudily
*player
*spouštění
Nástroje - nastavení - vlevo dole si přepni Zobrazit nastavení na vše v menu najdi položku Video a vpravo pak zaškrtni Zablokovat šetřič obrazovky.
Jo a prosil bych to v Aj ve škole máme nastavení v Aj (nevím proč ale Čj se mi tam instalovat nechce)
A to je takový zásadní problém si to podle obrázku najít?
Ctrl+P - dole All - vlevo v menu video - vpravo Disable screensaver
Jinak ten jazyk nemusíš instalovat: Ctrl+P - první volba Language - Menus language - a z nabídky vybrat češtinu, případně pokud tam není, tak první volba je Auto a jazyk se nastaví podle operačního systému. Ten předpokládám máte v češtině.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.