Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřeboval bych poradit. V excelu 2007 mám vytvořený rozevírací seznam v buňce (přes kartu DATA - OVĚŘENÍ DAT), ve kterém mám číslice v rozmezí 10-50. Má otázka zní: lze nějak upravit velikost písma v tom rozevíracím seznamu? Zdá se mi to totiž hrozně malé a když to budu někde prezentovat, tak to nebude zrovna to pravé. Prostě když si rozkliknu ten seznam, tak bych rád měl ty číslice dostatečně velké. Zkoušel jsem hodně googlit, ale nic rozumného jsem nenašel.
Moc díky
Vít
Nelze.
Existuje jedno řešení, jak to zvětšit opticky: ve všech buňkách změníte velikost písma z 10px (nebo kolik tam normálně je) na 7px, 6px.. přiblížíte si pohled zoomem, změníte velikost buněk a všeho, aby to vypadalo stejně.. ale rozevírací seznam zůstane v původní velikosti, tedy na monitoru bude větší, než byl.
Ale nedělal bych to, určitě se pak vyskytnou nějaké problémy při tisku nebo spolupráci s jinými soubory nebo zobrazení na cizím počítači atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.