Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook messager

Od: janamm* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, včera sem si nainstalovala aplikaci facebook messager v dobre vire ze to bude ok. Ted me ta aplikace cim dal vice obtezuje a nemohu se ji zbavit. Odinstalovala sem ji i z programu ale porad ji tam mám...nevíte nekdo co s tim?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak tak sleduju všelijaký problémy s FB, jak jsem rád, že ho nepoužívám. Nepoužívej FB a bude to v pohodě.

janamm*
hodnocení

Musím, mám tam známe z cele republiky s kterými se jinak nespojím

Opravdu? Mám taky známý všude možně a úplně v pohodě to jde i bez šílenýho FB.

bena*
hodnocení

0x

Zkuste to přes Revo Uninstaller nebo můžete zkusit obnovit počítač do stavu před instalací pomocí Obnovení systému, které najdete ve Startu v Programech-Příslušenství-Systémové nástroje.Ale to je jako nejkrajnější možnost.

Ještě můžete zkusit sem dát nebo mi odeslat vnitřní poštou oba logy z programu RSIT. Jak ho použít a kde ho stáhnout najdete zde: forum.viry.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]