Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nekonečné problémy s Windows

Od: bhagavan* odpovědí: 3 změna:
Používám Windows od verze 3 a snad jediný co bylo dobrý byly verze z roku 95, mám 3 PC a všude mám Vistu Premium zkoušel jsem i linuxy a jiný hrůzy, ale zde je to taky na baterky. Pořád mi to jenom aktualizuje, pořád čistím registry a nebo likviduji spyware. Chápu že operační systémy jsou teprve ve vývoji a bude trvat dlouho něž se to nějak stabilizuje. Proč to není jako u mobilu zde to funguje bez problémů?
výtka
Upozornění od sys al bunda 24. 11. 2007 17:33:45
A s čím ti máme poradit?
Jestli se potřebuješ jen vykecat, založ si blog ( www.pise.cz, www.svetu.cz, www.bonzuje.cz... Tady tvoje výplody budu mazat.)
Hezký den.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tox232*
hodnocení

0x
Pořiď si XPečka na všechny ty tvoje počítače ale hlavně napiš co maš teda za problém

hodnocení

0x
Je to jen otázak času, kdy budeš stejné problémy řešit i na telefonu. To je dobrá budoucnost, že?

acemcintosh*
hodnocení

0x
Říkáš"Linuxy a jiný hrůzy"? Chlapče, zkoušel jsi někdy nějaké Linuxy? V Linuxech žádné problémy jako čištění registrů a likvidace spywaru nehrozí a jsou mnohem spolehlivější než Windows. Také jsou, když si na ně zvykneš, uživatelsky mnohem více přívětivé.
A jelikož tvrdíš že na mobilu to funguje bez problémů, tak to tě musím vyvést z omylu. Jestli o tom nevíš, tak existuje taky něco jako telefony s otevřeným operačním systémem, kam si můžeš dohrávat aplikace a všeobecně jej rozšiřovat. Myslíš si, že taková koncepce je bezproblémová?
"Obyčejné"mobily jsou spolehlivé jen proto, že jejich systém je uzavřený a nedá se dále rozšiřovat. Všechno se odladí při vývoji a pak není nic nutno aktualizovat.
P.S.: Proč asi Microsoft přidal do poslední verze OS pro smartphony, Windows Mobile 6.0, možnost aktualizace systému přes Wi-Fi nebo GPRS?;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]