Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchatka vs vraceni do 14 dnů - balení

Od: lukky007* odpovědí: 11 změna:

dobry den chtel bych se zeptat zitra mi prijdou sluchatka od alzi alza.cz/...

a kdyby si mi treba nelibili nebo pro me blbe hrali muzu je vratit kdyz uz budou otevreny nevim jake je tam krabicka

dekuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ano, pokud nakupuješ přes internet, máš ze zákona 14 dní na vrácení zboží bez udání důvodu. Zboží samozřejmě musí být nepoškozené a dopravu hradíš ty.

majsterjoe*

Ano a jen dodam ze ani otevreni krabicky neznamena ze vraceni zbozi do 14 dnu bude neplatne. To uz je pak na starosti Alzy. Je treba to ale poslat se vsim co ktomu bylo dodano.

Nektere firmy tvrdi ze se zbozi musi vratit v neporusenem obale, ale je to hloupost!

lukky007*
hodnocení

dekuji to jsem potreboval vedet jestli tu krabicku vuec muzu otevrit aby mi uznali vraceni

mikycz*

Aha, tak pardon. Spletl sem si to z kamennými obchody.

vlazy*
hodnocení

1x

Na alza.cz/... si přečti v obchodních podmínkách bod "VI. Odstoupení od smlouvy" kde to máš popsané přímo od alza.cz.

mikycz*
hodnocení

0x

Ze zákona je na tohle myslím záruka 2 roky. Avšak nevím jestli to u alzy není jinak.

lukky007*
hodnocení

pardon alzy jako zeny

bububu*
hodnocení

0x
Muzes. Pokud jsi je ale objednal na internetu nebo telefonicky a nasledne si je vyzvednes na nekterem z jejich vydejnich mist, tak nemuzes.
lukky007*
hodnocení

proc bych nemohl ja jsem myslel ze i v kamennych obchodech si to koupim a do 14 dnu to muzu vratit a ne ze to plati jenom pres internet

majsterjoe*

objednavat musis skutecne pres internet, nebo telefon. Jinak zadne vraceni zbozi neexistuje, tedy pokud to sam nenabizi prodejce.

ladinpraha*

Píšeš tu bláboly. Vyzvednutí není nákup a je jedno, jestli si zboží vyzvedneš na poště nebo na výdejním místě e-shopu. Rozhodující je nákup přes internet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]