Nejste přihlášen/a.
Omylem jsem spustil zástupce v Utorrentu a nechal jsem škrtlé ''K souboru tohoto typu použít vždy vybraný program''
a teď se mi s ním spouští každý zástupce programů. Prosím, poraďte mi ...
Anonymouse
V Tento počítač - Nástroje - Možnosti složky - Typy souborů si najdeš asociovanou příponu a asociaci zrušíš...
Asi budu vypadat jako blbec ale v Možnosti složky jsou tři kategorie | Obecné | Zobrazení | Hledat | co mám najít?
Áha - jiná verze Win...
Takže - u sebe to nevidím a z hlavy si nevzpomenu - zkus Nápovědu a hledej heslo "registrované typy souborů"...
Zobrazí se mi tam:
Výchozí programy ze startu. Ale jak tak na to koukám, možná to nebude až tak triviální náprava. Zkuste tu vyhledat stejný problém, myslím že aspoň dvěma expertům se to podařilo přiřadit (oběma) k winraru, nějaké řešení se nakonec našlo.
Tak pokud to anonyme stále nechápete, použijte funkci Obnovení systému, protože jak vidím, tak to jinak bohužel nepůjde.. najdete to v Start-programy-Příslušenství-Systémové nástroje. Obnovte to na datum, kdy s ikonami nebyl problém.
O data se bát nemusíte, Obnovení systému s tím nic neudělá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.