Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nainstalovat angličtinu na notebook

Od: santi* odpovědí: 16 změna:

Poradte mi prosím jak můžu předělat notebook z češtiny na angličtinu.Ale ne jenom klávesnici,kompletně.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
Notebook? Myslim jako Windows? Jakou verzi mas? Pro urcite verze se da doinstalovat Multilanguage Pack a pak libovolny jazyk.
luke237
Myslim → MysliS
santi*
hodnocení

Je to Windows 7 nebo 8 nejsem si jistá. Jájsem celkem laik a nevím jestli to sama zvládnu.

luke237
Ve Windows7 vicejazycne prostredi je dovoleno jenom ve verzi Ultimate a Enterprise.
luke237
Jazykove baliky ke stahnuti
santi*
hodnocení

Super,ale kde najdu jazykové baliky?Možná bude lepší,když to zadám nějaké firmě,ale nechce se mi do toho investovat.Můžeš mi popsat krok za krokem co mám udělat prosím?

praivo*

Jestli máš Ultimate nebo Enterprise, jsou jazyky mezi volitelnými aktualizacemi.

doplněno 08.03.13 17:35:

V nižších verzích to prý jde přes nějaký V/....

doplněno 08.03.13 17:36:

Cituji:

Solution: Download MS English language Pack (don't forget to check the MD5 hash), download Vistalizator. The language pack won't install by itself - probably because the OS isn't Ultimate or Enterprise, but launch vistalizator (it doesn't install, just runs) and open the language pack from there.

doplněno 08.03.13 17:49:

Už jsem někde dřív viděl, že se někomu povedlo přepnout jazyk u W7HP, tak mě napadlo, že to zkusím najít. Dotaz Googlu zněl "win 7 home premium change language english":)

luke237
Pekny nalez, s Vistalizatorem! *palec* *placni* *tanec* *ua* Jde to okamzite do mych zalozek *klik* *frajer*
luke237
Ten Vistalizator je fakt spicka! Umi to zmenit jazyky i ve W7 Starter *smich*
Navic to vypada, ze to napsal nejaky Slovak. Kdo umi, ten umi.
luke237
Po vetsich ctenim na Internetu jsem objevil i nejake stinne stranky Vistalizatoru - nejvaznejsi z nich je asi zneplatneni licence Windows (Windows nebudou automaticky rozpoznany jako prava kopie).
praivo*

Když už někdo bude riskovat takovýto pokus, jistě pro něj nebude problém následně nainstalovatnějaký crack, po kterém se Wokna zase budou tvářit jako pravá (název sem psát nebudu, smazali by mi to).

doplněno 08.03.13 19:05:

Nehledě na to, že ani nevíme, jestli tazatelka vůbec má legální OS.

luke237

Cetla jsi vubec ty odkazy, ktere jsem poslal? ( Jak získ/...). My ti to nemuzeme nacpat az do pocitace. Taky musis neco naklikat sama ... *ee*

Jak uz pise Praivo, je to soucasti aktualizaci.

S nejvetsipravdepodobnosti ale stejne nemas tu sprvnou verzi Windows. Jak jsem psal, vice jazyku je podporovano jenom v tech dvou nejvyssich verzich, ktere vetsina legalnich uzivatelu nema.

luke237
Můžeš mi popsat krok za krokem co mám udělat prosím?
Hezky to je popsane (ve slovenstine) na teto strance.
santi*
hodnocení

Je to Windows 7.

luke237
lindaf*

Jeslti máte Windows 7 tak jak již bylo řečeno změna jazyka lze udělat pouze na Ultimate.. ty černé pokud máte pořítač normálně s Windowsy keré jste koupila tak budete mít zřejmě home premium (modré) na kterých to nelze, u novějších počítačů bývají multijazyčné ale bývá to jen několik jazyků nicméně angličtina v nich je takže jedině tak..

doplněno 08.03.13 17:40:

jazyk se zde volí při prvním spuštění počítače..takže jeslti máte ty multijazyčné, tak jedině reinstalovat windowsy, ale nevím jeslti vám to za to stojí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]