A co jsi dělal předtím, než se tato "závada" projevila? Instalace nějakého programu, "montáž" uvnitř počítače, výpadek elektriky..
holvyy*
Já se jenom díval,byl vyndaný modem,PC bylo po "modré smrti" naprosto nespustitelný,PC jsem z púvodních 216 op.pam rozšířil na 512 a od té doby nastaly modré...První rada vyndat jednu paměť,jsou nekompatibilní,nějak se mi to podařilo,P|C chvilku bez závad na 216,ale né dlouho až jsem ho nespustil,po vyndání modemu kontrole (2 druhy testů) vše OK PC šlape na 512,ale nevšimly jsme si že disketa i DVD je nefunkční,nečte.Teť se snažím jako dost laik to nějak vymyslet co s tím je
V prvé řadě bych zkontroloval, jestli jsou u obou mechanik připojeny datové kabely a napájení.
holvyy*
No DVD jsem rozběhal,ale k disketě jsem volný kabel nenašel,já to tušil a věděl jsem ,že jedině tam je začátek cesty,ale neměl jsem tu odvahu tam vlézt,tady jsem ji našel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.