Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje mechanika DVD a disketa

Od: holvyy* odpovědí: 7 změna:
Přeji všem krásný dobrý den,mám na PC problém přestala fungovat disketa a též DVD ,nevím jak na opravu.Poradí někdo prosim Děkuji předem

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nefunguje to znamená oboje necte nebo nejsou videt v systemu nebo co?
holvyy*
hodnocení

Nečte ani jedna,přitom PC píše zařízení je v pořádku
A co jsi dělal předtím, než se tato "závada" projevila? Instalace nějakého programu, "montáž" uvnitř počítače, výpadek elektriky..
holvyy*
hodnocení

Já se jenom díval,byl vyndaný modem,PC bylo po "modré smrti" naprosto nespustitelný,PC jsem z púvodních 216 op.pam rozšířil na 512 a od té doby nastaly modré...První rada vyndat jednu paměť,jsou nekompatibilní,nějak se mi to podařilo,P|C chvilku bez závad na 216,ale né dlouho až jsem ho nespustil,po vyndání modemu kontrole (2 druhy testů) vše OK PC šlape na 512,ale nevšimly jsme si že disketa i DVD je nefunkční,nečte.Teť se snažím jako dost laik to nějak vymyslet co s tím je
V prvé řadě bych zkontroloval, jestli jsou u obou mechanik připojeny datové kabely a napájení.
holvyy*
hodnocení

No DVD jsem rozběhal,ale k disketě jsem volný kabel nenašel,já to tušil a věděl jsem ,že jedině tam je začátek cesty,ale neměl jsem tu odvahu tam vlézt,tady jsem ji našel
Jak to myslíš nenašel, jdi po kabelu od disketovky, znuvu ho zasuň...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]