Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Student - new iPad vs Notebook

Od: nick* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, rozhoduji se, zda koupit nový iPad 16GB WIFI nebo notebook alfacomp.cz/... (zkráceně Core i3, GT520MX, 4GB DDR3, 15.6"). Měl bych to do školy na poznámky, různé studijní PDF, případně i jako čtečku na povinnou četbu. Samozřejmě i na doma, na nějaké hry a internet. Cenově vycházejí nastejno a zatím jsem přikloňen k iPad, ale rád bych slyšel i názory ostatních (jiné tablety nepřichází v úvahu - nejsem iOvce, mám Windows Phone, ale jednodušše konkurence - Android má ještě co dohánět).

Co by jste koupili Vy a proč?

Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Já bych šel po tom noťasu.Má to,myslím,lepší využití.Na všchno co Vy potřebujete.Ale je to jen můj názor...:)

bena*
hodnocení

0x

Já jsem spíše pro notebook - je to výkonější, spolehlivější a navíc dnešní notebooky jsou dobře skladné. Tablet je takový větší vylepšený palmtop, já osobně bych si tablet nikdy nekoupil. Když by se Vám notebook zdál velký nebo neskladný, poohlédněte se po nějakém lepším netbooku (ne takovéty čínské s Androidem, ty jsou prakticky na hovno, ale třeba ASUS nebo jiné). Android bych si vživotě nepořídil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]