Nejste přihlášen/a.
zdravím, potřebuji poradit, můj notebook se nějak zasekl a na nic nereagoval, tak jsem ho musela natvrdo vypnout. když jsem ho znovu zapnula, naskočila černá obrazovka, a chtělo to po mě instalační disk windows a opravit pc. Jde toto instalační cd někde stáhnout? měla jsem ho, ale bohužel ho nemohu nikde najít mám notebook HP a windows vista. díky moc za radu
Pokud máte OEM verzi windows, dodanou s počítačem, není problém instalaci stáhnout, KEY byste měla mít nalepený na počítači. Ovšem v tomto případě se instalační CD k počítači nedodává, většinou bývá dodáno pouze recovery CD, kterým obnovíte už nainstalovaný systém.
Pokud jste ovšem měla originál instalaci windows na CD, zkoupenou zvlášť, obávám se, že stejné CD nestáhnete.
Ale možná se mýlím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.