Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Mám tablet Samsung GT-P7510.Nespustí se přestože by měl být nabitý.Po připojení k nabíječce se na dispeji ukáže prázdná baterie na konci s oranžovým proužkem a přes ní žlutý trojúhelník s černým vykřičníkem.Můžete mi někdo říci co to znamená?
Mám ho asi 4 měsíce,hodně ho používám,takže ještě v záruce.Díky za odpověď VIKY
Jen tak od stolu, podle vašeho popisu se dá vydedukovat, že i když by měl být nabitý tak není. Asi nenabíjí.
doplněno 09.04.12 23:58:No ten trojúhelník je podle návodu obecné varování nebo chyba. Může to být jen proto, že je prázdná baterka. Při neschopnosti nabíjení by se měla objevit jina ikona (baterka s křížkem)
Zkus jej připojit k jiné nabíječce (od kámoše/šky - ne libovolné)... Pokud ukazuje baterku prázdnou, asi to tak bude...
1. ´chcípla´ nabíječka...
2. ´chcípl´ kabel mezi zásuvkou a tabletem... - hřeje nabíječka při připojení na "vybitý" tablet? - pokud ani trochu, platí tento bod (a nebo 1.) - zkontrolovat kabely a jejich zapojení - třeba je jen některý povytažený...
3. ´chcípla´ baterka - nevím, jestli tento tablet umí být v provozu jen na energii z nabíječky (lze ověřit u prodejce)...
Zkouška jiné nabíječky by neměl být velký problém. Má to USB nabíječku. Kabel bude horší.
doplněno 10.04.12 00:17: Taky to můžete zkusit nabíjet z PC. Nemusíte hned shánět nabiječku
Výborně - zkouškou jiné nabíječky se ověří, zda je závada v nabíječce či tabletu...
Pokud v nabíječce, je závada jasná - a snadno odstranitelná...
Pokud v tabletu, bude potřeba zjistit, zda může fungovat i s ´mrtvou´ bateriií...
doplněno 10.04.12 00:16:BTW - máš jej 4 měsíce... I na baterii je obvyklá záruka 6 měsíců...
Reklamace...
- ale předem si zálohuj data, lze-li to...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.