Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Routr který komunikuje s bezdrátovou kamerou

Od: klemma* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,může mi někdo poradit ,když chci nainstalovat na chlupě asi 3 kamery,jaký tip routru bych měl použít,aby dokázal snimi bezdrátově komunikovat.Potřebuji si zjistit z bezpečnostních důvodů /přibývajíci vykrádání chlup v okolí/,když se přes internet s IP adresou na routr přihlásim,abych mohl sledovat přes tyto kamery,co se tam děje.Možná to píšu moc složitě,ale jsem v této oblasti laik.Za případné odpovědi moc děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jestli se nemýlím tak wi-fi router

doplněno 09.04.12 21:53:

alza.cz/...

mowla*
hodnocení

0x

Jaké bezdrátové připojení kamery umí?

Nejběžnější je WiFi - a komunikovat s kamerami umí každý WiFi router...

Zbytek je otázkou programu na ovládání kamer...

zakus*
hodnocení

0x

Běžný Wifi router za 500,-. Pro vzdálený přístup ale potřebujete mít od poskytovatele připojení veřejnou IP adresu.

doplněno 10.04.12 11:35:

PC není třeba. Router se namontuje někde pod střechu a je to OK.

hodnocení

0x

To se ti vyplatí instalovat kvůli tomu počítač, zařízení pro internet (třeba modem), kamery a router? Když příjde zloděj, tak se mus ta krádež ještě víc vyplatí..

klemma3
hodnocení

Ahoj,děkuji ti za názor.Investice se mi vyplatí.Promiň,ale nebudu ti popisovat podrobnosti.Samozřejmě nic není nepřekonatelné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]