Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Formát dokumentu

Od: mirabelle60* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,můžete mi prosím poradit,jak změnit formát dokumentu,karý jsem dostala jako přílohu k mailu /pdf/.Tiskárna mi dokumenty v tomto formátu netiskne.Děkuji Zvadová /potřebuji jpeg nebo něco jihého,jsem laik a technický antitalent/

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Tsikárna nemá důvod netisknout pdf. Jde otevřít, je na to v počitadle program? A reader je zadarmiko.

Viděl bych to stejně. V kompu bude nejspíš chybět acrobat reader na prohlížení souborů v .pdf

Takže stáhnout a nainstalovat.

hodnocení

1x

Jako nejjednodušší možnost řešení Vašeho problému vidím nainstalovat si např. Foxit reader, který umí pracovat s formátem .pdf. Proti Acrobat reader je mnohem menší, rychlejší a hlavně neotravuje se stahováním aktualizací. Po nainstalování pak není problém pdf vytisknout, určitě to je jednodušší než zpracovávat a tisknout obrázky

slunecnice.cz/...

hoummy*
hodnocení

0x

Koukněte se po programu PDF24 Editor, mám s tím dobré zkušenosti a funguje to!

hop®
hodnocení

0x

To je tedy docela inteligentní a vybíravá tiskárna. Jakým způsobem se o tisk pokoušíte?

mowla*
hodnocení

0x

Tady lze stáhnout Adobe Acrobat Reader - get.adobe.com/...

Ten umí .pdf otevřít a i ´sdělit´ tiskárně, co a jak má tisknout...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]