Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění-odinstalace nera s pošítače-window

Od: 75 odpovědí: 9 změna:

Ahoj,mám problém s odinstalací nera.Mám notebook s windows 7 a je tam nainstalováno nero 5,které nefunguje.Nemohu nero z počítače odstranit a ani nemohu do počítače nainstalovat novější verzi nera a ani druhý program na vypalování,jako Alcohol,... .Odstraňoval jsem ho i pomocí General-CleanTool a ten píše,že žádné soubory nero nebyly nalezeny.Prostě jsem v konících.CO S TÍM?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stribrnak*
hodnocení

0x

zkus CCleaner,tam ho najdi v nástrojích a smaž

75
hodnocení

CCleaner,ten taky nero neodstranil:(

stribrnak*

zkusil si v tom general cleanu zvolit

Clean button

doplněno 09.04.12 20:46:

zkusil si v tom general cleanu zvolit

Clean button

bena*
hodnocení

0x

Zkuste ho odstranit v Nouzovém režimu pomocí Start-ovládací panely-Programy a funkce,. Jinak ho prostě smažte z disku, pak spusťte CCleaner, s ním vyčistěte registr a nainstalujte si třeba CDBurnerXP nebo Ashampoo Burning Studio Free.

hodnocení

0x

Nero má na to vlastní utilitu Nero General CleanTool nero.com/...

75
hodnocení

v tom General-CleanTool nejde nic nastavit,program se spustí a potom to nahlásí,že nic od nera nebylo nalezeno.Program je z nero.com/...

hodnocení

0x

naformátovat PC a je vymalováno (univerzál :D)
nebo zkusit natvrdo vymazat soubory (proste vzít a hodit do koše) a pak smazat v CCleaneru registry ale tenhle postup nedoporučuju

hodnocení

0x

Zkus spustit správce úloh a najít zda tam něco od nera neběží, pokud ano,ukončit proces a zkusit odinstalovat znova.

hodnocení

0x

Nero a podobné programy mívají program na kompletní odinstalaci, když selže uninstall. Musíš v googlu hledat něco jako "Nero complete uninstall" nebo "Completly remove nero". Pravděpodobně to bude rozdělené podle verze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]