Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Najlepsi internetovy prehliadac

Od: dusan0611* odpovědí: 16 změna:

dobry den poradte mi aky internetovy prehliadac je najlepsi k pomalemu inernetu dakujem

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

hope beno,

vy ste mí lidi. já sám bych to neřekl líp *palec**hej*

doplněno 09.04.12 21:34:

jinak používal jsem operu a teď firefox oboje je dobré
PS.: už jsem tady podobnou otázku dělal a i s anketou
poradte.cz/...

hop®

To víš, Fatálku, přece nejsme žádný malí blbci! :-P;)*smich*

Hlavně, že jsme Tě předběhli! *haha*

to s tím předbíháním nechápu *ee*

hop®

No, že bys to řekl lépe, kdybys to stihnul dříve! ;)*smich*

ne ja jsem línej psát takový sloh :D

blackflamesiczi*
hodnocení

2x

jedine chome , ze google kouka kam lezu je jedno stejne to vi pres analitics ktery ma 90% webu takze je to jedno a jedine chrome zvladne bez problemu 200 otevrenych oken a nekouse se

hop®
hodnocení

1x

Netvrdím, že je nejlepší, ale na doporučení našeho Admina už delší dobu používám převážně Maxthon, k celkové spokojenosti. (XP, mobilní internet od Ufona) Nějaké chybičky má, ale má i některé výhody, které jsem jinde nezaznamenal, jak už to tak většinou bývá...

doplněno 09.04.12 20:31:

Chrome nebrat...

hoummy*
hodnocení

0x

Máte-li Windows XP a vyšší, tak Google chrome. Jinak se dá použít i Opera. Má tam rozhraní pro pomalé prohlížení webu.

hodnocení

0x

Co člověk, to názor. Já jsem pro Operu.

bena*
hodnocení

0x

Google Chrome bych si do počítače ani omylem nedal už kvůli tomu, že je na to reklama v televizi od nevidím do nevidím, po internetu je reklama na to skoro všude. Navíc je to od google a google je známý svým špehováním, jinými slovy odesíláním soukromých dat uživatelů za účelem "zdokonalení" aplikace a naservírováním reklamy, kteá by mohla uživatele zajímat. Když už Chrome, tak svobodnou alternativu Chromium, která tohle naštěstí tam nemá a vyvíjí to otevřená komunita vývojařů (takhle je vyvíjen i firefox a jeho deriváty)

Pokud máte pomalý internet, doporučím Operu, která má funkci Opera Turbo, která zrychlí načítání stránek při pomalém připojení komprimací obrázků, dokonce i otravné reklamní bannery to zastaví a kolikrát ani neukáže (místo toho tam je tlačítko Play ►, na které když kliknete, tak to tu reklamu zobrazí).

Já nedám dopustit na Operu na Linuxech, je opravdu velmi rychlá, má plno funkcí, které využívám, je tam i jakýsi outlook Opers mail. Na Windowsech dávám přednost Internet Exploreru 9, protože je také velmi rychlý a je tam předinstalovaný, tak proč ho nevyužít. navíc je velmi bezpečný a má nejlepší ochranu proti podvodným stránkám a oblbováním na sociálních sítích. Na Windows XP používám Internet Explorer 8. Ten je sice přecejen pomalejší, než IE9 nebo Opera, ale je tam a stěžovat si na něj rozhodně nemůžu.

Internet Explroer má také plno užitečných funkcí, hlavně Akcelerátory. Úžasná věc.

ahasver4*
hodnocení

0x

Co člověk,to názor...Já jsem pro Google Chrome...

doplněno 09.04.12 23:04:

Jak se tu píše,je nejrychlejší a to je pro mě důležitý.

dzordz*
hodnocení

0x

IE9 mi přijde docela pomalý při prohlížení (a navíc má různá nehezká specifika při zobrazování prvků), Firefox ve windows zas najíždí krutě dlouho, naopak v linuxu se spouští hned. V linuxu vyjde firefox a chrome nastejno, ve windows zbývá ten chrome. Ale firefox by byl taky ok, kdyby se nevypínal.

jak vypínal?

dzordz*

Jako kdyby byl puštěnej nonstop, takže by se nemuselo čekat, až se po zavření pokaždý otevře.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pro mě Firefox už spoustu let. Kdykoli jsem zkusil nějaký jiný, tak jsem se urychleně vrátil k FF.

hodnocení

0x

Mám nainstalovány všechny zde zmíněné prohlížeče a také je používám - musím, pro testování www stránek.

Moje pořadí oblíbenosti - Chrome, Firefox, Opera, IE 9

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]