Nejste přihlášen/a.
dobry den poradte mi aky internetovy prehliadac je najlepsi k pomalemu inernetu dakujem
hope beno,
vy ste mí lidi. já sám bych to neřekl líp
jinak používal jsem operu a teď firefox oboje je dobré
PS.: už jsem tady podobnou otázku dělal a i s anketou
poradte.cz/...
Netvrdím, že je nejlepší, ale na doporučení našeho Admina už delší dobu používám převážně Maxthon, k celkové spokojenosti. (XP, mobilní internet od Ufona) Nějaké chybičky má, ale má i některé výhody, které jsem jinde nezaznamenal, jak už to tak většinou bývá...
doplněno 09.04.12 20:31:Chrome nebrat...
Google Chrome bych si do počítače ani omylem nedal už kvůli tomu, že je na to reklama v televizi od nevidím do nevidím, po internetu je reklama na to skoro všude. Navíc je to od google a google je známý svým špehováním, jinými slovy odesíláním soukromých dat uživatelů za účelem "zdokonalení" aplikace a naservírováním reklamy, kteá by mohla uživatele zajímat. Když už Chrome, tak svobodnou alternativu Chromium, která tohle naštěstí tam nemá a vyvíjí to otevřená komunita vývojařů (takhle je vyvíjen i firefox a jeho deriváty)
Pokud máte pomalý internet, doporučím Operu, která má funkci Opera Turbo, která zrychlí načítání stránek při pomalém připojení komprimací obrázků, dokonce i otravné reklamní bannery to zastaví a kolikrát ani neukáže (místo toho tam je tlačítko Play ►, na které když kliknete, tak to tu reklamu zobrazí).
Já nedám dopustit na Operu na Linuxech, je opravdu velmi rychlá, má plno funkcí, které využívám, je tam i jakýsi outlook Opers mail. Na Windowsech dávám přednost Internet Exploreru 9, protože je také velmi rychlý a je tam předinstalovaný, tak proč ho nevyužít. navíc je velmi bezpečný a má nejlepší ochranu proti podvodným stránkám a oblbováním na sociálních sítích. Na Windows XP používám Internet Explorer 8. Ten je sice přecejen pomalejší, než IE9 nebo Opera, ale je tam a stěžovat si na něj rozhodně nemůžu.
Internet Explroer má také plno užitečných funkcí, hlavně Akcelerátory. Úžasná věc.
IE9 mi přijde docela pomalý při prohlížení (a navíc má různá nehezká specifika při zobrazování prvků), Firefox ve windows zas najíždí krutě dlouho, naopak v linuxu se spouští hned. V linuxu vyjde firefox a chrome nastejno, ve windows zbývá ten chrome. Ale firefox by byl taky ok, kdyby se nevypínal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.