Nejste přihlášen/a.
Stáhl jsem si skype 5.8 nainstaloval a pak klikl na ikonku skype na ploše a začlo nějaké načítání, jakoby se ještě něco instalovalo a pak mi to ukázalo, že došlo k závažné chybě, a dál nic, po opětovném pokusu o spuštění to samé. Pak jsem stáhl verzi 5.0 a pak i 4.2 a vše se opakovalo uplně stejně. Prosím poradtě. Děkuji
Taky se mi to stalo na jednom PC...Pomohlo stáhnout CCleaner,odinstalovat Skypa,vyčistit CCleanrem a znovu nainstalovat Skypa..
doplněno 09.04.12 19:01: Není na škodu celý ale napřed zkuste Registry...
Já tenkrát taky zkoušel i vypnout všechnu ochranu a nic platné.A dělalo mi to na všech stránkách odkud jsem stahoval.Jen ten Cleaner pomohl.Možná by nebylo na škodu projet to on line scenerem...Ať se zadaří!
Když skype odinstaluju přes ovládací panely, tak mám ale stále složku skype v program files. Odstranit ručně nejde, píše mi to, že k odstranění je třeba mít oprávnění, při tom jsem administrator. Už nevim co s tim. Zkusil by mi to někdo odinstalovat a nainstalovat přes teamviewer? Zatim diky.
A nešlo by zkusit po té odinstalaci Skypu najet do nouzového režimu a vyzkoušet jestli by ta složka nešla smáznout v něm?Jen pokus co by to provedlo...
Pokud jsi instalovala Skype defaultně,tak se ti zřejmě automaticky spouští zároveň s PC.To může být příčinou,že nejde odinstalovat,nejdříve ukonči jeho činnost.Nestačí křížkem v okně jak u jiných aplikací,ale pravý klik na ikonu Skype v trayi,nebo ve Správci úloh,záložka Procesy (CTRL+ALT+DEL)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.