Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ikony na hlavním panelu

Od: lujs® odpovědí: 29 změna:

Zdravím.*slunce*

Najednou zničeho nic se mi zvětšili ikony na hlavním panelu vedle hodin. Proč?.?.?

doplněno 09.04.12 17:56:

Jenom ty vedle hodin ty nalevo sou normální.

Ikony na hlavním panelu

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zkuste se odhlásit a znovu přihlásit. Případně zkuste restartovat počítač.

Pokud to nepůjde, dejte vědět.

hodnocení

Zrovna mám otevřenejch 11 zajímavejch ,,oken", doufám že se mi znova otevřou *smich*.

jestli máte firefox tak stačí dát Historie -> Obnovit předchozí relaci

hodnocení

Je to dobrý. Restart pomohl, 4 z 11 oken budu muset znova dohledat.:D

ahasver4*

Chyba,už je hotovo...:)

ahasver4*
hodnocení

0x

A zvětšily se jen ty ikony,nebo celá lišta?Nestačilo by najet kurzorem na její horní okraj a ,,stáhnout,, ji dolů?

doplněno 09.04.12 18:32:

Konec dobrý,všechno dobré...*ua*

hodnocení

Už jue to dobrý. *slunce**palec*

Ikony na hlavním panelu #2

hodnocení

0x

teda já bych takhle uspořádanou tu lištu mít nemohl, ale proti "gustu žádný dišputát"

hodnocení

Fatalwir: proč?.?.? Ukažte tu svoji. Některý ikony znáte možná pod jiným jménem. Možná na to má vliv to že používám GůglCrom.*smich*

doplněno 09.04.12 18:42:

Chrom.

bena*

Každý má trošku jiné gusto no... mě osobně se tak velká lišta s tak velkými ikonami taky moc nelíbí, ale někomu se to líbí, proč ne, že?

Názor na google chrome asi už spousta lidí zná, pokud někdo chce používat Chrome, doporučím Chromium, což je to samé co originál chrome od google, ale chromium vyvíjí otevřená skupina vývojařů a hlavně chromium neodesílá Vaše soukromá data do googlu. I pokud vyhledávate přes google, tak na co kliknete, tak vědí v googlu, atd., atd. Myslím že i kvůli tomuhle vznikl svobodný vyhledávač DuckDuckGo.

Ale nikomu nic nutit rozhodně nehodlám. Ať si dělá každý, co chce.

no problémo jenom mam na ploše jaksi trochu neuklizeno :D

Ikony na hlavním panelu #3
hop®
09.04.12 21:48

"Trochu"? *sok**ee*

Víš, že ukládání obrázků a souborů přímo na plochu kur..sky zpomaluje načítání systému? A obzvlášť v takovém množství.*smich*

A obzvlášť když mám 512 MB RAM.

JÁ VÍM

jenom sem línej to ukládat jinam když spěchám a nechci to hledat někde v kšá :D

doplněno 09.04.12 22:03:

.

Ikony na hlavním panelu #4
hodnocení

Ty v..e vůbec ti nerozumííííím .*zed*

dobrá zkusím to vysvětlit po lopatě :D

mám moc malé ramky (to je takovej blbinec v tý nevzhledný a hlučný bedně)

a když jsou malé tak to PC zpomaluje
a když si někdo nakydá sajrajt na plochu jako já tak to PC zpomaluje jěště víc
stačí vysvětlení nebo jěště jednodušeji? :D

hop®

Fatálku, třeba vůbec nechápu, proč by na ploše měla být ikonka Acrobat Readeru. Věř mi, že jsem ho ještě NIKDY nespouštěl jinak, než otevřením souboru PDF.

Druhá věc, jako úložiště příchozího i odchozího bordelu mám jeden adresář (u mne C:/Buffer), do kterého mám nasměrovaná všechna okna na výběr souborů, od downloadu z prohlížeče přes ukládání příloh z outlooku až po co si vzpomeneš. Veškeré další manipulace s tímto potřebným svinstvem provádím přes Totala, kde mám tenhle adresář jako permanentní zamčenou (a nejpoužívanější) záložku...

A za svoji plochu se, myslím, stydět nemusím... ;)

Ikony na hlavním panelu #5

no tak ale zase máš hafec bordelu v dolní liště (o těch zminimalizovaných oknech nemluvím)

doplněno 09.04.12 22:44:

takže já ti děkuju že si mě vyhecoval a donutil jsi mě uklidit si plochu

doplněno 09.04.12 22:46:

no a co ten nevysypanej koš u tebe?

Ikony na hlavním panelu #6
hop®

Fatálku, to není bordel. :)

V Rychlém spuštění jen Plocha, Ufon, Total a Outlook (a pár prográmků "za rohem").

Okna jsem minimalizoval jen proto, abych mohl plochu nafotit, jinak mezi nima pořád přepínám, protože kromě toho, že si s Tebou píšu, taký dělám i něco užitečného. ;)

A vpravo je pár rezidentů, který prostě běžej a žijou si svým vlastním životem. Fakt nebudu odinstalovávat AVG, Gadwina, Qipa, Spyboot... :)

doplněno 09.04.12 22:48:

Za těch pět fotek v koši se stydím, už je napraveno... *hi*

a copak je potřebujěš vidět jak se točí a kroutí a blikají ty ikonky v trayi? já si je všecky skryl *frajer*

doplněno 09.04.12 22:49:

ty které jsou potřeba a které se používají a kliká se na ně apodobně tak ty nepočítám

hop®

Skrýt je můžu taky, ale nevaděj mi tam a když nějakou potřebuju, nemusím ji honit někde za rohem! *smich*

Už je to mnohem lepší. Ještě ten " Úklid " a tu další složku nad ním přesunout někam jinam a na plochu dát zástupce a bude to skoro dokonalé *smich*

A jak píše Hop nastavit si ukládání do jedné složky a je po problému. Třeba já mám C:Downloads.

Tohle ukládání na plochu je dělané pro BFU, aby to nemusel hledat někde v PC. Nebo psát sem na poradnu "Stáhnul jsem si program/fotku a nevím kde se mi to uložilo." ;)

doplněno 09.04.12 22:54:

Sákryš Ty si rychlý. Než jsem to nasmolil, tak to skoro máš *smich*

doplněno 09.04.12 22:58:

To by mě zajímalo proč se mi z dvojtečky, zpětného lomítka a D udělal smajl. Zrovna tenhle má být hvězdička smích hvězdička

dzordz*

Protože to zpětné lomítko zmizne a zůstane dvojtečka D :)

doplněno 09.04.12 23:20:

A víte vy co, tohle je moje plocha ve stavu perfektně uklizeném ;)

Ikony na hlavním panelu #7

jenže dvojtečka D je široký usměv :D Kdežto mě se ukázal ten další v řadě. Zkouška :D

doplněno 09.04.12 23:11:

Tak ne. Myslel jsem, ten popisek co se ukáže při najetí myší na smajlíka v okně se smajlama je funkční, ale asi jsem se splet.

doplněno 09.04.12 23:11:

... Myslel jsem že ...

doplněno 09.04.12 23:18:

Tady je toho na reklamaci víc ;) Když jsem tuhle stránku načetl po odeslání odpovědi, tak ten druhý smajlík byl znakový (dvojtečka lomítkoD ) a teď zas na mě mrká *smich*

doplněno 09.04.12 23:18:

Ale houby mrká ...řechtá se mi

hop®

částečně funkční je, už jsem reklamoval u Admina... ;)

neřešte tu smajlíky *zed* řešila se tu lišta *haha*

Jasan. My si řešíme smajlíky a vy exhibujete s tím jakou kdo má plochu *frajer* myslím, že obojí sem nepatří *smich*

doplněno 10.04.12 16:55:

Však on nám někdo zatne tipec *stop**smich*

hop®

Nojo, no, tak 1:1... *placni**smich*

to s tím řešením úklidu plochy to počítám taky že to sem nepatřilo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]