Nejste přihlášen/a.
Zdravím, možná triviální otázka koupil jsem e-shop. Mám přístup do administrace (úprava zboží, objednávky, atd...) ale zatím nemám přístup do zdrojových kódů, když chci třeba jen upravit nadpis musím kontaktovat administrátora. To mi přijde zdlouhavý. Mohu zažádat administrátora o poskytnutí přihlašovacích údajů a mám na ně právo, když je to vlastně můj majetek? Ve smlouvě je že kupuji e-shop, programová aplikace a grafika.
Díky
Tak nevím, ale když si koupím e-shop, tak jej asi chci někde nainstalovat na hosting - tak by bylo asi divné, kdybych vlastně neměl CO instalovat. Takže Co jsi vlastně koupil? Pokud nemáš zdrojáky, tak e-shop nemáš koupený, ale jenom "pronajatý". Kupní smlouva (nebo smlouva o dílo?) by to měla detailně vystihovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.