Nejste přihlášen/a.
Ahoj,kdo rychle poradí? Při psaní diakritických znamének mi dvě krajní pravé klávesy(háček nad t a d) píše zdvojeně:ˇˇt ˇˇd.Zkoušel jsem změnit k´´odování klávesnice,žádná změna.
Ale to je mi jasný,píšu takhle už pár let,ale najednou to nejde píšu nejdřív háček,pak písmeno.Háček by se neměl při prvním klepnutí objevit,až při písmenu,ale on se objeví hned a 2x. Ostatní písmena s diakritikou píšou normálně. ěščřžýáíé´´oˇˇr atd.
Takže nekapišto!
Tohle dělal jeden vir, nevím, jestli jste ho zrovna nechytl někde. Doporučuju projet počítač vaším antivirovým a antispyware programem. Můžu doporučit i pro jistotu online antivirový skener ESEt Online Scanner nebo BitDefender Online Scanner.
Pozn.: Nemáte-li antispyware program, nainstalujte si třeba Spybot Search&Destroy nebo SUPERAntispyware.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.