Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znaky na klávesnici

Od: tokain* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,kdo rychle poradí? Při psaní diakritických znamének mi dvě krajní pravé klávesy(háček nad t a d) píše zdvojeně:ˇˇt ˇˇd.Zkoušel jsem změnit k´´odování klávesnice,žádná změna.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Musíš napsat vždy prvně háček a potom písmeno śř rˇˇ cˇˇ kapišto?

tokain*
hodnocení

Ale to je mi jasný,píšu takhle už pár let,ale najednou to nejde píšu nejdřív háček,pak písmeno.Háček by se neměl při prvním klepnutí objevit,až při písmenu,ale on se objeví hned a 2x. Ostatní písmena s diakritikou píšou normálně. ěščřžýáíé´´oˇˇr atd.

Takže nekapišto!

bena*

Tohle dělal jeden vir, nevím, jestli jste ho zrovna nechytl někde. Doporučuju projet počítač vaším antivirovým a antispyware programem. Můžu doporučit i pro jistotu online antivirový skener ESEt Online Scanner nebo BitDefender Online Scanner.

Pozn.: Nemáte-li antispyware program, nainstalujte si třeba Spybot Search&Destroy nebo SUPERAntispyware.

tokain*
hodnocení

Byl to vir! Antivir Avira ho neobjevil,po nainstalování Avastu byl hned detekován. Hajzl jeden! :))

Díky za radu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]