Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba webkamery

Od: yates* odpovědí: 3 změna:

Mam externí webkameru Microsoft VX-1000. Prováděl jsem reinstal Windows 7. Nainstaloval ovladače webkamery, ovladač správně nainstalován, pokud spustím kameru v programu Microsoft Lifecam vše je ok, kamera reaguje, na skypu kamera také jde. Problém je pokud kamerku zapnu někde na chatu na internetu ( příklad Líbímseti ). Kamerka by měla jen probliknout, ale svítí pořád a pokud ji aktivuji, tak se obraz okamžitě sekne. Měl jsem stažené nejnovější ovladače i starší, pokaždé kamera šla na skypu, ale nikdy nefunguje přes internet a vždy se obraz sekne. Myslím, že v ovladači to nebude, nevěděl by někdo, co s tím? Děkuju za rady :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na webových stránkách většinou spojení funguje přes flash player. Podívej se, jestli ho máš nainstalovaný nebo nainstaluj nejnovější.

packard78

Dobrý den, mám stejný problém, externí kamera MSI StarCam clip, w7, IE9, nejnovější verze flash playeru, a obraz se sekne... Zkoušel jsem přeinstalovat ovladač kamery, prohlížeče ie8, ie9 a googlechrom, poraďte... Díky

yatesdor

Problém jsem vyřešil přeinstalováním flash playeru. Musel jsem si stáhnout starší verzi flash playeru, ve verzi 11 mi nikdy kamera nefungovala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]