Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi-výměna antény

Od: skipi* odpovědí: 6 změna:

Zdravím,prosím o radu.

Mám na střeše parabolu pro Wifi ( viz obrázek,průměr asi 50cm) a chtěl bych ji vyměnit za něco menšího.

Existuje něco menšiho coby tento placek spolehlivě nahradilo.;)

Wifi-výměna antény

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

1x

Jaké používáš pásmo.

hodnocení

1x

Já bych se spíš v první řadě zeptal jak daleko je AP?

pecenkav*
hodnocení

1x

Rekl bych, ze obe otazky jsou stejne dulezite.

skipi*
hodnocení

vzdálenost do 1km a pásmo 2,4GHz,víc nevím,jsem laik...

Volal sem do firmy,kterak mam u nich net...a platil bych za připadnou výměnu+servisáky a tak by bylo levnějši si ji tak i tak koupit sam a vyměnit ji.

Stačila by mi třebas taková ta mřížkovana,z důvodu povětrnostních podmínek by byla lepší.Ta současná drží fest,ale občas mam tu větry jako prase a furt tam chodím a šteluju*cert*

pecenkav*

To uz je dost daleko, ta tvoje je smerovejsi, nez sito, takze bych ji nechal, sito by ti chytalo vic ruseni a zvlast na tu dalku, sice kilometr neni moc, ale uz se zhorsuje signal.

des*

Hledej na internetu/youtube "long range wifi" nebo "create long range wifi". Jsou tam casto hodne podrobne navody.

doplněno 08.04.12 23:17:

http://www.youtube.com/results?search_query=long+range+wifi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]