Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může být čtyřjádro slabé na hry?

Od: n3ss3r odpovědí: 5 změna:
Dobrý den mám procesor AMD A6-3410MX 1,6 GHz 4 jádrovýKamarád má Dvoujádrovou i3 s 2,2 Ghz při hře Assasins Creed se hra seká na čtyřjádru a i v technické podpoře hra napsala že tenhle procesor je nedostačující pro hraní upřímě to nechápu a chtěl bych poprosim jestli by mi někdo nevysvětlil jak je tohle možné že to vypadá že čtyřjádro je slabší než dvoujádro za notebook sem daval asi o 3000 více než kamarád a nenapadlo by mě že budu mít problém s nes už poměrně starší hrou..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

1. Sice máš 4jádro, ale jen s frekvencí 1,6GHz, což je žalostně málo.

2. Nevíme, co máš za grafiku, že máš "2 GB" je super, ale řekne nám to o výkonu asi tolik, jako že máš dobrej počítač, protože má 1TB disk.

figurek*
hodnocení

1x

PC systém bývá tak silný, jak silné je nejslabší místo. Málo lidí taky ví, že grafická karta funguje jako další procesor a jesli máte například silné čtyřjádro a slabší grafiku nebo menší RAM, pak je docela dobře možné, že se vám hra seká.

pacourek*
hodnocení

0x

Spiš to je v grafické kartě a v ramce protože tato hra je na to velice naročná

doplněno 08.04.12 18:28:

při detekci procesoru nedetekují programy 4 krat 1,6 ale pouze 1-2 krát 1,6g

n3ss3r
hodnocení

ram mam 8gb a grafiku 2gb takze to asi spise ne ...

hodnocení

0x

Odpověď na otázku z názvu otázky: Může.

Podívej se na tenhle test extranotebook.cnews.cz/...

A jeden test za všechny

Může být čtyřjádro slabé na hry?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]