Dobrý den mám procesor AMD A6-3410MX 1,6 GHz 4 jádrovýKamarád má Dvoujádrovou i3 s 2,2 Ghz při hře Assasins Creed se hra seká na čtyřjádru a i v technické podpoře hra napsala že tenhle procesor je nedostačující pro hraní upřímě to nechápu a chtěl bych poprosim jestli by mi někdo nevysvětlil jak je tohle možné že to vypadá že čtyřjádro je slabší než dvoujádro za notebook sem daval asi o 3000 více než kamarád a nenapadlo by mě že budu mít problém s nes už poměrně starší hrou..
PC systém bývá tak silný, jak silné je nejslabší místo. Málo lidí taky ví, že grafická karta funguje jako další procesor a jesli máte například silné čtyřjádro a slabší grafiku nebo menší RAM, pak je docela dobře možné, že se vám hra seká.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.