Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojování+odpojování k místní síti-internet

Od: johnny* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Mám problém se svým notebookem. I když mám kabel k internetu v NTB připojený, zpočátku neustále mi na liště bliká, že připojení k místní síti je připojeno a následně hned odpojeno. Přišel jsem na to, že to není kabelem, ani zdířkou v NTB, ale pravděpodobě softwarově. Většinou se to ještě projeví tak, že v případě, že si ,,dočtu" stránku někde na internetu a chci se přepnout na internetu někam jinam a ,,má to pracovat", tak se to následně odpojí, později zase připojí a pořád dokola. Po hodině, půl hodině se to najednou třeba i ustálí a internet funguje normálně...

Co s tím? Lze nějak přeinstalovat software tohoto a kde?

Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Můžete zkusit přeinstalovat ovladače k síťové kartě notebooku. Též by nebylo na škodu nechat zkontrolovat počítač na přítomnost virů a podobných nechtěných hostů antivirovým a antispyware programem, případně můžete využít i online antivirových kontrolorů jako je BitDefender Online Scanner nebo ESET Online Scanner.

johnny*
hodnocení

Děkuji. Projel jsem celý PC jak antivirem ( NOD 32 ), tak antispyware ( ad-aware ), ale nepomohlo. Restartoval jsem NTB a dělá to znovu... Kde bych našel ovladače k mé síťové kartě? Mám tento NTB: asus.com/...

Děkuji.

odeon

Problem na 90 procent bude v routeru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]