Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace proběhla 2x - jak odinstalovat

Od: spacy odpovědí: 4 změna:

Prosím, můžete mi někdo poradit jak mám odinstalovat hru CoD2, když jsem si ji nainstaloval a pak spustil bod obnovení a hru znovu nainstaloval.Dělá mi to menší poblémy ve hře ale jinak šlape.Jen mi zabírá dvakrát 4GB.Jestli je na to nějakej prográmek, díky všem předem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

extasy
hodnocení

0x
Nejlepsi bude kdyz si koupis orifinalku protoze tu muze bejt nejakej JOKE toho co to na net daval nebo kdo ti to vypaloval sou to velky svine ... Nic na opetovnou instalaci neni ...
spacey
Orifinalku nemám ale originálku mám tak nic dík měj se
Hru odinstaluj, smaž vše ostatní, co instalátor nesmaže sáma hru zase nainstaluj. Pak bude instalace korektní.
pokud vis, ktere umisteni souboru se aktualne pouziva tak druhe na tvrdo smaz (radeji zazalohuj). Pak by to melo byt OK. V registrech bude zapsana nova verze, takze jde jen o soubory.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]