Nejste přihlášen/a.
Někdy se to postihne i bezdůvodně, že je od někoho zvuk slyšet s takovým divným trháním a ozvěnou, no spíš je to jen zdvojení než ozvěna, tak zavěsit/vykopnout dotyčného ze skupiny a zavolat znova.
jak vykopnout nerozumím... Vynechává slova slyším snad každé páté. A také je tam i echo.
doplněno 07.04.12 21:04:,,teď jsem udělala test a dobrý,,žádný vir
doplněno 07.04.12 21:06:mám vysokorychlostní PC...druhá strana má pomalejší,,není to také tím? Děkuji
Vykopnout jako že v konferenčním hovoru nestačí, když uživatel, kterému se "rozbil" přenos, u sebe zavěsí, protože pořád zůstane ve skupině. Musí ze skupiny odejít nebo být vykopnut a pak znovu někým přidán. Ale to asi není váš případ.
Pomalý internet samozřejmě může být příčinou, i když dnes by musel být už hodně pomalý. Fungovalo to někdy od dotyčného na jeho připojení dobře?
Dobrý den, může to být i v tom, jakou verzi skype máte nainstalovanou , zkuste odinstalovat a nainstalovat si novější. Jinak kvalita může klesat podle zatížení sítě a serveru, také si zkuste vyčistit počítač, aby Vám nějaký ...ware nezatěžoval spojení.
doplněno 08.04.12 21:41: Aha, nepřečetla jsem si, že už máte přeinstalováno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.