Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekání skype hovoru

Od: polinek* odpovědí: 8 změna:

seká se mi hovor na skype. nevíte proč? Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

Někdy se to postihne i bezdůvodně, že je od někoho zvuk slyšet s takovým divným trháním a ozvěnou, no spíš je to jen zdvojení než ozvěna, tak zavěsit/vykopnout dotyčného ze skupiny a zavolat znova.

polinek*
hodnocení

jak vykopnout nerozumím... Vynechává slova slyším snad každé páté. A také je tam i echo.

doplněno 07.04.12 21:04:

,,teď jsem udělala test a dobrý,,žádný vir

doplněno 07.04.12 21:06:

mám vysokorychlostní PC...druhá strana má pomalejší,,není to také tím? Děkuji

dzordz*

Vykopnout jako že v konferenčním hovoru nestačí, když uživatel, kterému se "rozbil" přenos, u sebe zavěsí, protože pořád zůstane ve skupině. Musí ze skupiny odejít nebo být vykopnut a pak znovu někým přidán. Ale to asi není váš případ.

Pomalý internet samozřejmě může být příčinou, i když dnes by musel být už hodně pomalý. Fungovalo to někdy od dotyčného na jeho připojení dobře?

polinek*
hodnocení

nerozumím vám ,,já jsem s ním mluvila jednou a nedalo se to zvládnout.

od koho máte poskytovatele internetu? Mám podobný problém s UPC.

polinek*
hodnocení

nemám UPC

doplněno 08.04.12 17:45:

teď jsem si přeinstalovala nejnovější skype 5.8 a je to celkem Ok. Měla jsem 5.5

bena*
hodnocení

0x

Zřejmě to bude pomalým internetovým připojením, případně příliš velkým množstvím spuštěných programů, v krajím případě i viry.

jamamba*
hodnocení

0x

Dobrý den, může to být i v tom, jakou verzi skype máte nainstalovanou , zkuste odinstalovat a nainstalovat si novější. Jinak kvalita může klesat podle zatížení sítě a serveru, také si zkuste vyčistit počítač, aby Vám nějaký ...ware nezatěžoval spojení.

doplněno 08.04.12 21:41:

Aha, nepřečetla jsem si, že už máte přeinstalováno :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]