Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezobrazuje se bezdrátová síť

Od: artik* odpovědí: 16 změna:

Ahoj všem , mam takovej větší problém .Večer jsem vypnul notebook a ráno když jsem ho zapnul , tak mi nefunguje internet ( nemohu se bezdrátově připojit ) , napíše to , že mam omezený přistup .Druhý notebook , funguje normálně . řekl jsem si , že na chvilku odpojím wifi router a musí to zase fungovat . Bohužel už nefunguje ani druhý notebook ,protože se mi vůbec nepodaří najít bezdrátovou síť . Když vše napojím rouvnou na kabel , tak to maká ,ale já potřebuju ,aby zase vše fungovalo wifinou . Poradí někdo co s tím? Díky

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

artik*
hodnocení

nikdo nic? :( mam doma 3pc a potřebuju to rozchodit :(

mowla*

Zkus resetovat router...

Pak - případně znuvu nastavit WLAN od nového SSID...

Zkus prohlédnou ,zda nemáš sólo vypínač na Wifi!

artik*

nemám , vůbec tu bezdrátovou síť nenajdu ani na PC ani v telefou

mowla*

Když se připojíš kabelem - je WiFi na routeru nastavena? A jak?

Pokud ano, reset routeru (obvykle má zezadu tlačítko)...

Pokud ne, nastav (založ) ji...

Příp. o jaký jde router?

artik*

po připojení kabelem si načtu router RT-N10 asus a wifi maká , ale nikde není vidět sít . Restart jsem dělal , nastavil jsem to znovu , dokonce jsem to odinstaloval z PC ,ale pořád nic .

mowla*

"WiFi maká, ale není vidět síť"...

Nemáš nastaveno ´skryté SSID´?

artik*

právě že né , včera makala na jednom PC normálně na druhém nešla síť najít . Při restartu už jí nenašel ani jeden PC ani telefon

artik*

tady nastavení

Nezobrazuje se bezdrátová síť
mowla*

Pak - zřejmě, WiFi nemaká...

Můžeš zkusit notesem najít jinou síť? - nevím, kde jsi, já těď vidím okolo cca 11 ´cizích´... Resp. - nerad bych tě urazil - ale nemáš vyplé WiFi na počítačích?

doplněno 07.04.12 15:57:

Asi ne - teď jsem si uvědomil, že hledáš i telefonem...

;)

No - takže ještě zkontroluj anténu...

Pokud nic nenajdeš, vyraz do okolí ulovit notesem nebo telefonem nějakou free wifinu a ověříš si problém s routerem - máš-li vše nastaveno správně, mohla odejít VF část...

artik*

noťasama i telefonem najdu jiné sítě ,ale tu mojí nenajdu . Prostě se nezobrazuje . Wifi je 2 měsíce stará :(

mowla*

Přesto nefunguje...

Reklamace, ne?

;)

artik*

chtěl jsem to dneska rozchodit , ni nic budu muset najít doklad a šoupnout to na reklamaci . Když koupím novou , tak zase budu muset vše vytvořit znovu , že?

doplněno 07.04.12 18:12:

našel jsem doma starou wifinu a ta funguje , jen si nemohu vzpomenout na heslo pro připojení . Dá se to nějak zjistit?

mowla*

Resetni router na default a nastav vše znovu...

artik*

tak jsem nechal , router odpojenej celou noc a ráno po zapnutí , vše normálně funguje .Síť taky dokážu najít . Tak tohle fakt nechápu .

doplněno 22.04.12 21:50:

tak a je to tady znovu , úplně stejný problém . zase nedokážu najít síť :(

artik*

tak jsem zjistil heslo , ale píše mi to ,že se nepovedlo připojit ( omezený přístup )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]