Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se nevrátil email,který adresát nedostal

Od: lidala odpovědí: 4 změna:

Posílala jsem emailem fotky z dovolené přítelkyni na adresu jejího vnuka.On ji tvrdil,že nic nedošlo a mě řekl ,že měl plnou schránku/ adresu má seznam.cz .Sice těmhle věcem moc nerozumím ,ale když udělám chybu v adrese ,tak se mi email vrátí jako nedoručený.Proč by se mi tedy zrovna tyto 3 nevrátily? Nebyla to jen výmluva?Díky za případnou odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle je normální, jednou mi taky nechodily maily (plná schránka - tedy ne kapacitně ale počtem mailů) a všem se ukázalo, že email byl odeslán, ikdyž mně nikdy nepřišel. Jen když mi někdo posílal z volny.cz, tak se zobrazilo, že adresát má plnou schránku, díky tomu jsem až přišel na to kde byla chyba

soina*
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud si myslíte, že Vám mail příjde jako vnukovi znova jako nedoručený, pak se mýlíte. Měl by se Vám uložit mezi odeslané emaily už od jeho poslání.

mowla*
hodnocení

0x

Některé free-mail servery info o nedoručitelnosti (a možné příčině) posílají, jiné ne...

U Seznamu, přiznám se, si nejsem jist (a nemám natolik plnou schránku, abych by schopen vyzkoušet) - ale můžeš poslat dotaz adminovi serveru - jak by se server chovat měl (což může být signifikantní, nikoli ale jisté)...

ahasver4*
hodnocení

0x

Já bych vsadil na výmluvu.Mám Seznam.cz a při jakékoli chybě se objevila zpráva o nemožnosti doručení.Poptal bych se vnuka,co s tím mailem udělal...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]