Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím každého, kdo má aspoň nějaké zkušenosti s nahráváním různých herních videích apod. Dostal jsem za úkol udělat pro jeden server trailer a potřeboval bych poradit snad uplně se vším... (jedná se o hru World of Warcraft) Byl bych vděčný za rady přes co je nejlepší natáčet, v čem to sestříhat, nějaké vychytané prográmky na různé efekty (berte ale navědomí, že jsem v tomto začátečník, pár kámošů mi poradilo např. Photo Shop atd... a v tom se opravdu nevyznám). Když jsem natáčel přes Fraps, tak 10sec video mělo přes 350MB, tak včem to např. sformátovat, nebo prostě zmenšit. Předem moc díky, kdyžtak vám na cokoliv odpovím co nejdříve.
Fraps, nekonvertovat, potom pracovat z původními videi (kvůli kvalitě), potom to můžeš upravit třeba v Sony Vegas, ale říkám ti předem, pokud nemáš žádné zkušensoti, žádný pořádný výsledek z toho nebude (nebo nad tím budeš trávit dlouhé večery).
Když něco neumíš, tak jsi jim to měl říct a odmítnout
Hm, stáhni si adon camera plus (slouží k pohybu camery ingame) způsobuje ztrátu toho ,,sekavého" pohybu. Když vezmu v potaz, že teprv začínáš, doporučil bych ti na střih windows movie maker ( pokud máš nainstalovane windows, už ho stačí jen zpustit) v něm se dá kromě střihu, využít různých efektů, přidání hudby, titulků, vkládání vlastního komentáře apod... všechno natáčej ve frapsu, na velikosti nedbej, potom se to dá upravit v tom windows movie makeru..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.