Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vodafone park

Od: jura2® odpovědí: 4 změna:

Poslední týdny zlobí mě odesílání SMS přes Vodafone park. Odešlu 4-násobnou SMS a švagrovi dojde 1 SMS týden stará a 1 nová - zbytek ne. Poslední dny ohlásí úspěšné odeslání a neodešle nic. A nyní hlásí ať posečkám, že právě je přetížen a výsledek nulový. PC je čistý.

Nejsem zákazníkem Vodafone, jen v Vod.parku odpočátku registrovaný.

Vaše zkušennosti?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Navrhuju použít smsbránku Esemes.cz nebo Poslatsms.cz

www.poslatsms.cz taky není bez chyby, ale pokud nahlásí neodesláno, stačí se 2x 3x vrátit zpět a nakonec odešle a dojde.

hodnocení

bena

díky, zatím poslatsms.cz Ok.

panbezbot*
hodnocení

0x

stejný problém - jsem u vodafonu a sms jsem posílal přes oskárka - jednu jsem posílal v úterý ráno přišla ale až v pátek večer a takové případy jen u mě byly asi 4, nejhorší je že já sám ji mám v odeslaných ale nezjistím jestli mu došla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]