Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Taktování procesoru AMD

Od: kocour17* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

Vlastním pc sestavu :

MB: M720-US3

CPU: AMD Athlon II x2 245

Grafická karta: Ge 9500GT

Ram: 2x1Gb Zeppelin 800Mhz ddr 2

Zdroj :400W

Jak efektivně taktovat procesor?

Teplota procesoru je 26 °C při zátěži kolem 35

Děkuji!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sinner
hodnocení

0x

Zdravím v čem tě omezuje nynější frek. proc .? Na uvedenou graf. snad bohatě stačí. Pokud jde jen čirou zvědavost o co jde svuj CPU nakopnout. Tak potom napiš čím ho chladíš a pak ho zpust tímto a napiš teploty. nastavení viz.obr. stahuj.centrum.cz/...

Taktování procesoru AMD
kocour17*
hodnocení

nejde mi nastavit přesně podle obrázku mám tam menší hodnoty... chlazení procesoru je klasické. PC case je chlazen z boku 16cm a 10 cm ventilátorem další ventilátor je vzadu a ten odvadí vzduch ven

doplněno 07.04.12 08:53:

tady teploty:

doplněno 07.04.12 09:05:

chtěl bych vědět kolik ten procesor zvládne a nějak to zrychlit buď ramkama nebo procesorem ,grafiku jsem také zvýšil. :) Děkuji

Taktování procesoru AMD #2
kocour17*
hodnocení

teplota za klidu

Taktování procesoru AMD #3
sinner

Zdravím napsat od1...po X postup nejde , každe CPU je jine a ve vašem ještě bude hrát roly základní deska. To je jen uvaha .OC bych zásadně dělal přes BIOS ,pokud se tam vyznate? Na netu se dají najít celkem dobré postupy ...Ale přetakt.proc je snížit děličku na RAM-kách ty se taktují až po CPU atd... je to dost dlouhá cesta ..a vysledek je někdy dost nejisty... Ted jsem se díval na net a stabilně to udržel na 3,5Ghz Jde taky jestli mate BE verzy potom by taktování bylo o dost jednoduší...(zbíhal by se jen násobič)...v opačném případě FSB

kocour17*
hodnocení

tak tohle je už na mě dost složité... v bisosu se moc nehrabu :D raději. ale vím kde ty hodnoty najít. násobič atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]