Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PROČ NEFUNGUJE HDMI mezi TV a NOTEBOOKEM

Od: lucieenge odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mužete mi prosím nutne poradit, proč mi ze dne na den, přestalo fungovat HDMI? Velmi casto koukame online pres net na filmy atd, vzdy stejny postup a najednou TV pise, neni signal. Notebook naskakuje, ze by mel v TV jit, ale TV stale jen ze probiha hledani a pak neni signal. Zkoušeli jsme ruzne vypnout, zapnout a opacne tv a pak notebook atd - NIC. Moc vám dekuji za vaše odpovedi. Pekny den, Lucie

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucieenge
hodnocení

Jinka je to VISTA

rv*
hodnocení

0x

1. Třeba jste na notebooku omylem vypnula výstup na hdmi (bývá na to i nějaká kombinace kláves)

2. Nebo máte moc dlouhý hdmi kabel a teď ho vedete jinudy, než dříve (prý je optimální vést kabel rozmotaný)

3. Nebo má TV více hdmi vstupů a vy máte přepnutý jiný, než kde je kabel.

lucieenge
hodnocení

Dobrý den, dekuji za odpoved, tak hloupa nejsem :) vazne ne. Pouzivam to takto jiz 5let a zadny problem s tim nebyl, je to ze dne na den, proste to na notasu nabyha a tv porad neni signal, naleza a nenalezne. Nic prepnuto neni, a tv je prepnut spravne. Zkouseli jsme to i na druhe tv, to same. Poprosim o vice rad, moc nam to pomuze, diky

marosek

Vyřešilo se to nějak? Mě to taky fungovalo a pak mi při připojenem hdmi někdo vyhodil jističe od celého baráku a od té doby žádný signál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]